Useampi lisäsisältötaistelija on vahvistunut Mortal Kombat 11:een. Jo ennakkoon tiedetyn Shang Tsungin ohella tietoon on saatu, että pelin Kombat Pack -kausikorttiin kuuluu osaksi myös Nightwolf, Sindel sekä sarjiksistaan vierailemaan lähtenyt Spawn.

Kaksi muuta vierastaistelijaa paljastetaan Kombat Packiin myöhempänä ajankohtana. Lisähahmojen lisäksi siihen kuuluu osaksi joukko jälkeenpäin julkaistavia varusteita.

Hahmoista Shang Tsung tuodaan saataville ensimmäisenä, ja hänet voikin nähdä toiminnassa tuoreella trailerilla. Sieluille perso velho pursuaa nostalgiaa, sillä sen lisäksi, että hänelle on lainannut näkönsä ja äänensä vuoden 1995 Mortal Kombat -elokuvassa Shang Tsungia näytellyt Cary-Hiroyuki Tagawa, pystyy tämä tiettyjen iskujen ajaksi muuttumaan esimerkiksi klassiseksi Ermaciksi ja Reptileksi.

Trailerilla tarkkakorvaisimmat ovat huomanneet myös potentiaalisia vihjauksia Terminaattoriin sekä Evil Deadin Ashiin. Terminaattorista on saatu vihiä musiikilla, kun taas Ashiin on saatettu vihjata videolla kuultavalla moottorisahan äänellä. Ashin näyttelijä Bruce Campbell on lisäksi tviitannut, että hänen pitäisi varmaan tutusta Mortal Kombat 11:een.

40 euron Kombat Packin omistajat saavat Shang Tsungin 18. kesäkuuta. Muiden hankittavaksi se ilmestyy viikkoa myöhemmin. 

Lisää luettavaa