Mortal Kombat 1:n Switch-versio herätti huvitusta ja tyrmistystä pelaajissa – grafiikkavertailut kertovat karua kieltä / Uutiset / pelaaja.fi

Mortal Kombat 1:n Switch-versio herätti huvitusta ja tyrmistystä pelaajissa – grafiikkavertailut kertovat karua kieltä

19.09.2023 // Kirjoittanut: Toimitus
6

Mortal Kombat 1:n Switch-käännös on herättänyt saanut tylyn vastaanoton pelaajilta.

Viime viikolla ennakkotilaajien käsiin saapunut mätkintäpeli julkaistaan varsinaisesti tänään. Mortal Kombat 1:n Switch-versio on kuitenkin saanut jo ennakkoon osakseen huvittunutta kritiikkiä epäedullisten grafiikkavertailujen vuoksi.

Käännöstyöstä vastannut kehittää Saber Interactive on ymmärrettävästi joutunut tekemään merkittäviä kompromisseja sovittaessaan Mortal Kombat 1:tä Nintendon konsolille. Tästä huolimatta vertailu pelin Switchille ja PS5:lle/Xbox Series X/S:lle ilmestyneen version välillä on nostattanut pelaajien kulmakarvoja. Pelistä otetut kuvakaappaukset näyttävät etenkin hahmojen lähikuvissa kovin tökeröiltä tehokkaampien konsolien vastaaviin verrattuna. Etenkin pelihahmojen kasvojen yksityiskohdat ja ilmeettömyys ovat saaneet tyrmäyksen pelaajilta.

Lisäksi kritiikkiä on herättänyt päätös julkaista Mortal Kombat 1 Switchille ilman täysimittaista Invasions-yksinpelitilaa. Switch-versio sisältää julkaisussaan ainoastaan Invasionsin alkuvaiheet ja koko pelitila tuodaan peliin vasta julkaisun jälkeen ilmestyvässä päivityksessä. Pelaajat ovat kritiikissään nostaneet esiin myös Mortal Kombat 1:n hinnoittelun. Mortal Kombat 1:tä nimittäin myydään vastaavalla hinnalla kuin pelin PS5- ja Xbox Series X/S-versioita.

Lähde: VGC

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

En oikein ymmärrä miksi tämä piti switchille tuoda ylipäätään.

Käyttäjän Retro22 kuva
Retro22
Lainaus kokkobill

En oikein ymmärrä miksi tämä piti switchille tuoda ylipäätään.

rahaahneus

Käyttäjän kalkkuna kuva
kalkkuna

syynä on noin 130 miljoonaa myytyä konsolia. ihan kivat massit vaikka van murto-osa laiteiden omistajista ostaisi pelin

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

Kieltämättä aika hianot PS3-tason grafiikat Switchille tiedossa. Jopa Steam Deckillä nuo hahmomallit näyttävät paremmilta, kun niillä ei ole Switch-version tapaan sieluttomia mulkosilmiä O_O.

Käyttäjän Kiki kuva
Kiki
Lainaus kalkkuna

syynä on noin 130 miljoonaa myytyä konsolia. ihan kivat massit vaikka van murto-osa laiteiden omistajista ostaisi pelin

Täähän siinä. Hulluahan se on jättää moinen ostajakunta täysin välistä.

Ongelma nyt on siinä, että peli ollaan portattu, eikä tehty kyljessä toista peliä Switchille. Kuten silloin ennen vanhaan tavattiin tehdä.

Jännää on. Ja rumaa jälkeä kyllä.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Ps2 pelihän se siinä.