Mortal Kombat -elokuva päivättiin uudelleen kevääksi – trailerikin lähestyy / Uutiset / pelaaja.fi

Mortal Kombat -elokuva päivättiin uudelleen kevääksi – trailerikin lähestyy

15.12.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Mortal Kombat, elokuva, Todd Garner,

Monien elokuvien tavoin pandemialykkäyksen kokenut Mortal Kombat -filmatisointi on varustettu uudella ensi-iltapäiväyksellä. Ensimmäisten silmille leffan raakuudet saadaan maailmalla huhtikuun 16. päivä, jolloin se on määrä tuoda niin ensimmäisiin elokuvateattereihin kuin suoraan Yhdysvalloissa parhaillaan käytössä olevaan HBO Max -suoratoistopalveluun.

Viimeksi leffaa oltiin odotetultu saataville tammikuussa. Täysin ilman mättötoimintaa ei tuolloin näillä näkymin silti jäädä, sillä elokuvan tuottaja Todd Garner on luvannut traileria alkavaa vuotta varten.

Uusi filmatisointi on jälleen kerran näytelty tulkinta maineikkaasta pelisarjasta, eikä alkuvuodesta julkaistun Scorpion's Revengen kaltainen animaatiopätkä. Leffan ohjaa toistaiseksi enemmän mainosmaailmasta tunnettu Simon McQuoid. Käsikirjoittajiin lukeutuva Greg Russo on lupaillut kovasti, että leffa on tehnyt yhdysvaltalaista R- eli K17-ikärajasuositusta ajatellen.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän wlizer kuva
wlizer

En tiedä toivottavasti tekijät ymmärtää ettei vanhoissa mortal kombateissa pääosassa ollut pelien tapaan fatality raakuudet tai ylipäätänsä väkivalta, enemmänkin eeppinen taistelu maailmankaikkeudesta hyvän ja pahan välillä jossa ei tietty väkivallalta voi turpamätössä välttyä