Mortal Kombat -studio painii taskuun sujahtavan WWE-pelin parissa

Mortal Kombat X:ää ensi huhtikuulle valmisteleva NetherRealm Studios jatkaa edelleen työskentelyä myös mobiilimarkkinoilla. Parhaillaan studiossa on kehittellä ilmainen kännykkäpeli WWE Immortals.

14.12.2014 17:57

2K Games ei ole ainut pelijulkaisija, jolta voidaan odottaa lähitulevaisuudessa uusia WWE-aiheisia pelejä. Julkaisija Warner Bros. valmistautuu julkaisemaan ensi vuonna ilmaisen WWE Immortals -mobiilinimikkeen, jota työstää Mortal Kombat -sarjasta tuttu NetherRealm Studios yhteistyönä chicagolaisen Phosphor Game Studiosin kanssa.

WWE Immortalsia kuvaillaan kokemukseksi, jossa piisaa supertähtien ”eeppisiä” yhteenottoja uudelleenkuvitellussa WWE-maailmassa. Miten peli varsinaisesti toimii on kuitenkin vielä mysteeri meille kaikille.

WWE Immortals ei ole ensimmäinen mobiililaitteisiin keskittyvä NetherRealm-projekti. Studio on aikaisemmin myös työstänyt niin Batman: Arkham City Lockdownin kuin myös Batman: Arkham Originsin kännyköille ja tableteille. Myös Injustice: Gods Among Us -mätkinnästä löytyy mobiiliversio.

Kannettavan WWE-pelin ohella NetherRealm Studios painii parhaillaan myös Mortal Kombat X:n parissa. Kyseinen mäkintäpeli saadaan PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle ja pc:lle 14. huhtikuuta.

Lähde: Warner Bros.

Lisää luettavaa