Mortal Kombat X ei ole vain verta ja suolenpätkiä – uudella trailerilla brutaalia taikuutta / Uutiset / pelaaja.fi

Mortal Kombat X ei ole vain verta ja suolenpätkiä – uudella trailerilla brutaalia taikuutta

4.10.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Mortal Kombat X:n hahmotarjonta jatkaa varovaista kasvuaan pelin saadessa tasaista tahtia uusia trailereita. Tällä viikolla julkaistu tuore video on nyt vahvistanut, että alkujaan Mortal Kombat Mythologies: Sub-Zerosta ja Mortal Kombat 4:stä tuttu Quan Chi on palaamassa taisteluareenoille.

Mortal Kombat X:n trailereille tyypilliseen tapaan uusi video käy läpi kaikki kolme Quan Chin pelissä käyttämää taistelutyyliä. Näihin lukeutuvat sekä portaaleja hyödyntävä Warlock-tyyli, demonien kutsumiseen luottava Summoner-tyyli ja taikuuden viskomiseen kannustava Sorcerer.

Quan Chi on järjestyksessään yhdeksäs hahmokokonaisuus, joka on vahvistettu Mortal Kombat X:n oletushahmokaartiin. Muut vahvistetut taistelijat ovat Sub-Zero, Cassie Cage, Scorpion, Raiden, D'Vorah, Ferra/Torr, Kotal kahn ja Kano. Nelikätinen kamppailija Goro vuorostaan on tekemässä tuloa peliin ennakkotilausetuna.

Mortal Kombat X julkaistaan huhtikuun 14. päivä maailmanlaajuisesti niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle kuin myös pc:lle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Tumez kuva
Tumez

Siistii! Odotan vielkin enemmän nyt tätä pelii :)

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Toivottavasti X-rayt saa kytkettyä pois päältä, edes vs. modessa. Rikkoo pelin jatkuvuutta pahasti. Muutenkin typeriä nuo "otan selkään comeback moovsit".

Käyttäjän jargo kuva
jargo (ei varmistettu)
Lainaus käyttäjältä snaketus

Toivottavasti X-rayt saa kytkettyä pois päältä, edes vs. modessa. Rikkoo pelin jatkuvuutta pahasti. Muutenkin typeriä nuo "otan selkään comeback moovsit".

Itseä ei ole jatkuvuuden kannalta haitanneet missään pelissä noi, mutta mielipiteensä kullakin.

X-Rayt ja muut superit on yleensä helppo välttää, kunhan vain tietää millasia supereita vastustajan hahmolla on ja pitää tarkkailla vastustajan spesiaali-mittaria. Siksi hyvät pelaajat eivät edes käytä X-Ray/Super-liikkeitä juuri koskaan, koska yleensä spesiaali-mittarille on parempaakin käyttöä - combo breakerit ja enchanced movet. Plus epäonnistunut X-Ray jättää sut erittäin haavoittuvaksi, koska etenkin combo-breaker on sellanen, että kun käytät X-Rayn, niin siinä on iso riski, että toinen torjuu/väistää ja pistää comboa perään ja sittenpä ei olekaan enää millä katkaista comboa. Ja hyvä pelaaja pistää combolla helposti jonkun 25-40% lämää. Mutta noi on tollasia riski ja palkinto -liikkeitä. Mitelestäni hyvä lisä noihin tappelupeleihin.

Helposti omalla listallani odotetuin peli ensi vuodelle.