Mortal Kombat X myöhästyy osalla konsoleista – Perjantai 13. -pahis mukaan peliin

Mortal Kombat X:ää ei pelaillakaan Xbox 360:llä ja PlayStation 3:lla vielä huhtikuussa. Kyseisiä versioita saadaan odottaa aina kesään asti.

13.3.2015 18:53

PlayStation 3- ja Xbox 360 -versiot Mortal Kombat X:stä ovat päätyneet lykätyksi. IGN-sivusto raportoi kuulleensa julkaisija Warner Brosilta, että vanhan sukupolven konsoleille peli saadaan sittenkin vasta joskus kesän tienoilla, kun Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle sitä ollaan edelleen tuomassa huhtikuun puolessa välissä.

Vanhan sukupolven versioita Mortal Kombat X:stä kehittää NetherRealm Studiosin sijaan Conduit-sarjasta ja Saints Row: Gat Out of Hellista tuttu High Voltage Software. On siis ymmärrettävää, että kyseiset versiot saavat muotonsa hieman isoveljiään hitaammin.

Perjantai 13. päivän kunniaksi tänään on lisäksi vahvistunut, että Perjantai 13. -elokuvista tuttu pahis Jason Voorhees tullaan saamaan vielä pelattavaksi Mortal Kombat X:ään. Hahmo julkaistaan peliin lisäsisältönä ja se kuuluukin näin ollen osaksi pelin Kombat Packiksi kutsuttua kausikorttia.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa