Mortal Kombat X ottaa joustavan linjan lisäsisältötaistelijoihin / Uutiset / pelaaja.fi

Mortal Kombat X ottaa joustavan linjan lisäsisältötaistelijoihin

12.04.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Ensi viikolla pc:lle ja uusimmille konsoleilla saapuva Mortal Kombat X pyrkii olemaan joustava peliin kehitteillä olevan lisäsisällön suhteen.

Pelisarjan luojiin lukeutuva Ed Boon on kertonut Twitterissä, että vaikkei peliin ostaisikaan ollenkaan lisäsisältöä, tulee se silti tarjoamaan silti mahdollisuuden kokeilla lisähahmojensa käyttöä pelin vaihtuvissa tornihaasteissa. Ajoittain jotkin pelin haasteista saattavat nimittäin vaatia jonkin lisäsisältöhahmon käyttöä, jolloin tämä annetaan suosiolla pelaajan kuin pelaajankin hallittavaksi.

Luonnollisesti tornihaasteiden ulkopuolisissa pelitiloissa lisäsisältöhahmojen käyttö vaatii kuitenkin niiden ostamista.

Ainakin toistaiseksi Mortal Kombat X:ään on vahvistettu viisi erilaista lisäsisältöhahmoa. Näistä Goro saapuu peliin ennakkotilausetuna, kun taas Predator, Jason Voorhees, Tremor ja Tanya lukeutuvat osaksi pelin kausikorttiin kiinnitettyä sisältötarjontaa.

Lähde: Ed Boon (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Tää ei oo huippu-uutinen, mutta ainaki positiivinen.

Käyttäjän Joku Sankari kuva
Joku Sankari

Tarkoittaako tämä että hahmot ovat valmiiksi jo levyllä?

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä Joku Sankari

Tarkoittaako tämä että hahmot ovat valmiiksi jo levyllä?

Kyllä, tai day one patchissa.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Päivityksellä nuo lisätään pelin uumeniin, kunhan ne valmistuvat. Samalla varmistetaan, että matsaaminen lisähahmoja vastaan netissä on mahdollista. Goro voi toki olla jo valmiiksi pelissä mukana.

Nostoja