Mortal Kombat XL vahvistettiin ja päivättiin verenhimoisten Steam-mätkijöiden iloksi / Uutiset / pelaaja.fi

Mortal Kombat XL vahvistettiin ja päivättiin verenhimoisten Steam-mätkijöiden iloksi

3.09.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Mortal Kombat XL saapuu kuin saapuukin vielä myös pc:lle. Mortal Kombat X:n kaiken kattava paketti rantautuu Steamiin 4. lokakuuta, jolloin Mortal Kombat X:n nykyinen pc-versio saa myös uuden päivityksen.

Mortal Kombat XL pitää sisällään kaikki Mortal Kombat X:ään tähän mennessä julkaistut lisäsisältöpaketit aina pc:lle toistaiseksi julkaisematonta Kombat Pack 2 -settiä myöten. Sen myötä myös pelin nettikoodia ja tasapainotusta on lisäksi höystetty uuteen kuosiin, mihin edellä mainittu Mortal Kombat X:n tuore pc-päivitys juurikin keskittyy.

Kombat Pack 2 näyttäisi saapuvan myös lokakuussa ostettavaksi erikseen kaikille heille, jotka omistavat Mortal Kombat X:n pc:lle jo entuudestaan.

Mortal Kombat XL:n tuonnista pc:lle on vastannut pelin luoneen NetherRealm Studiosin sijaan puolalainen Qloc, joka avusti aikoinaan myös Ninja Theorya DmC: Devil May Cryn Definitive Editionin käännöksessä. Qlocin työtä on jo kertaalleen beetatestattu pc:llä aiemmin elokuussa.

Ohessa traileri Mortal Kombat XL:n konsoliversioista.

Lähde: Warner Bros

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Mainittakoon, että alun perin PC-käännöksestä vastasi High Voltage Software, joka toi myös edellisen Mortal Kombatin ja Injusticen Steamiin. Mortal Kombat X:n porttaus ryssittiin kuitenkin niin pahasti, että Qloc kutsuttiin jo pari kuukautta julkaisun jälkeen korjaustöihin. Qloc paikkasikin PC-version konsolien versoiseksi jo kesän aikana ja toivottavasti onnistuu myös nettikoodin muuttamisessa. Jos XL-päivitys korjaa nettipelin yhtä hyvin kuin konsoleilla, ei kenenkään kannata enää pantata ostoa!

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Muuten ihan hyvä, mutta tämän olisi pitänyt olla ja tulla toimivissa kuosissa samaan aikaan konsoliversioiden kanssa. Muistaakseni samaa hintaa tästä pc:llä pyydettiin. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan kai.