Mortal Kombat X:n kausipassisisältöä paljastunut / Uutiset / pelaaja.fi

Mortal Kombat X:n kausipassisisältöä paljastunut

12.02.2015 // Kirjoittanut: Jarkko Fräntilä
4

Mortal Kombat X tulee saamaan kausipassisisältöä. Paljastuksen teki pelin tuottaja Shaun Himmerick.

Kausipakettisisällössä tulee mukana neljä pelattavaa hahmoa ja viisi asupakettia. Yhteensä asuja tulee olemaan 15 kappaletta. Mortal Kombat X:n asut ovat tyyliltään erilaisia eivätkä ainoastaan klassisia asusteita. Tässä mielessä skinit eroavat Mortal Kombat 9:n kausipaketin asusteista. Mortal Kombat X:n ennakkotilaajat saavat itselleen myös legendaarisen taistelijan Goron.

Kombat packilla on tällä hetkellä hintaa Steam-palvelussa 29,99 euroa. Hintaa ei ole kuitenkaan lyöty vielä varmuudella lukkoon.

Mortal Kombat X ilmestyy pc:lle, PS4:lle, PS3:lle, Xbox 360:lle sekä Xbox Onelle 14. päivä huhtikuuta.

Kombat packin Steam-sivuille pääset tästä.

Lähde: VG24/7.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Ensin Goro ennakkotilauksen taakse ja nyt "unlockattava" sisältö maksun taakse. Miksi ne tekee halusta ostaa peli day one vaikeaa?

Käyttäjän Malone kuva
Malone

Neljä hahmoa, kolme kybää? Nuo asut on ihan yhtä tyhjän kanssa, joten niille en edes laske rahallista arvoa. Aika tyyris satsi, varsinkin kun MK:n hahmot ovat edelleen enimmäkseen kopioita toisistaan.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä Malone

Aika tyyris satsi, varsinkin kun MK:n hahmot ovat edelleen enimmäkseen kopioita toisistaan.

Eiköhän jokainen niistä ole persoonallisempi, kuin esim. sinä. Käsittämättömän älyvapaa kommentti, tule kuule pois sieltä 90-luvulta.

Käyttäjän tiger80 kuva
tiger80

Sen verran suolanen hinta sisältöönsä nähden, että pelin hommattuani tuskin tulen täysihintaisena season passia ostamaan. Nyt ei kyllä hinta ja laatu kohtaa sitten mitenkään.

Nostoja