Mortal Kombatin paluu valkokankaalle nytkähti eteenpäin – uhka vai mahdollisuus? / Uutiset / pelaaja.fi

Mortal Kombatin paluu valkokankaalle nytkähti eteenpäin – uhka vai mahdollisuus?

14.05.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
1
Mortal Kombat Movie 1995

Pitkään suunnittelupöydällä ollut Mortal Kombat -elokuvien uudelleenkäynnistys on nytkähtänyt eteenpäin. Kuvauspaikkana toimivan Etelä-Australian osavaltion viranomaiset ovat vahvistaneet, että uusi Mortal Kombat on vihdoin siirtymässä esituotantoasteelle.

Uutta Mortal Kombat -elokuvaa on yritetty saada valkokankaalle asti jo pidemmän aikaa, mutta palaset ovat alkaneet loksahtaa paikoilleen viime vuosien aikana. Etelä-Australian edustajien mukaan kyseessä olisi paikallisen teollisuuden historian suurin studiotuotanto.

Elokuvan ohjaajaksi on kiinnitetty jo useampi vuosi sitten Simon McQuoid, joka ohjannut enemmänkin mainoksia. Käsikirjoittajana toimii sen sijaan Greg Russo, joka omien sanojensa mukaan on elinikäinen pelaaja. Russo myös puolusteli hiljattain ohjaajavalinta McQuidia  tämän PlayStationille taannoin tekemällä Michael-mainoksella.

Viimeisimpien raporttien mukaan Russon käsikirjoitus pyörisi uuden Cole-nimisen nyrkkeilijän ympärillä, mutta kuvioissa pyörisi lukuisia Mortal Kombat -vakiokaartilaisia, kuten Raiden, Sonya ja Kano.

Pelisarjan tuorein osa Mortal Kombat 11 ilmestyi viime kuun lopulla ja sisälsi edellisosiensa tapaan varsin kattavan ja elokuvamaisen tarinatilan – katso vaikka uutisen lopussa olevasta trailerista! Nähtäväksi jää, miten hyvin tuleva elokuva yrittää jäljitellä varsin onnistuneiden tarinakampanjoiden tunnelmaa ja luonnetta.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Ot1s kuva
Ot1s

Vaikka tästä elokuvasta tulisi kuinka kämänen, menen katsomaan sen leffateatteriin. Puhtaasti nostalgisista syistä.

Nostoja