MotionPlus myöhästyy? / Uutiset / pelaaja.fi

MotionPlus myöhästyy?

9.03.2009 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
16

Huhut kertovat, että Wiin ohjaimeen liitettävä MotionPlus-lisäpalikka myöhästyy. Puheiden mukaan Wii-ohjainten liikkeentunnistusta parantelevan MotionPlussan kanssa on ongelmia, jotka siirtävät koko laitteen julkaisua.

Huhut lähtivät liikkeelle kun Wii Sports Resortin huomattiin puuttuvan Nintendon alkuvuoden julkaisuaikataulusta. Wii Sports Resortin on tarkoitus esitellä MotionPlussan ominaisuuksia, ja niinpä ne pakataankin samaan pakettiin.

MotionPlussan julkaisupäiväksi ilmoitettiin alun perin kesäkuu. Toistaiseksi Nintendo ei vielä ole kommentoinut mahdollista myöhästymistä.

Lähde: IGN & Kotaku

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Ruucsa kuva
Ruucsa

Ai ai, kyllä serkkupoika nyt pettyy pahasti.. On se jo sen verran hehkuttanut tuota motion+ palikkaa että rupeaa itse näkemään siitä pian painajaisia :) Toivottavasti ei paljoa enää viivästy, kun tekis itsekin mieli päästä sitä vähän testailemaan.
Ainakin ne Youtuben valomiekka videot oli ihan makeaa katseltavaa, otti niin pikkutarkasti sen esittelijän liikkeet että tuli aika vakuuttunut olo tuosta motion+ palikasta.

Käyttäjän vesseli kuva
vesseli

Ottiko muka tarkasti niissä videoissa? Harittaakohan sit silmät, kun miusta tuntu, että lähes yhtä epätarkka se on kuin nytkin. Siis niiden videoiden perusteella.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

älä nyt kitise, ihan hyvä siitä tulee

Käyttäjän Fortuna kuva
Fortuna

Jos myöhästyy, niin sitten myöhästyy. Kyllä meiltä pelejä löytyy sitä odotellessa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

BULLSHIT!!!!!!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Lol, tää oli jotenkin arvattavaa. Nintendo Wii = tän sukupolven pettymys.

Paljon on luvattu, mitään ei pidetty. Ja rahat on otettu sieltä mistä ne on helpoimmin saatu. Vaikka GameCube-pelien uudelleen julkaisusta.

Käyttäjän HotSalami kuva
HotSalami

Dääm, The Conduitkaan ei tule ennen kuin tämä tulee.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Dääm, The Conduitkaan ei tule ennen kuin tämä tulee.

^Mitäh? Vastahan sen kehittäjät sanoivat että ne sai motion plussan kehitytyölalut/tjs ja testasivat sitä, ja niitenmielestä se oli "gimmick", eli Condult ei tue motion plussaa :\

Käyttäjän a_Sniper kuva
a_Sniper

Oiskoha että siihe o keksitty taas jotai uutta ja mullistavaa lisää ja se esitellää e3messuilla.. esim shigge kehittäny taas jonku maailmaa mullistavan pelin missä tuota käytetään sitte.. tiedä sitä :D

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

ketä kiinnostaa oikeesti joku wii palikka? Laitteelle ei ole tullut yhtään hyvää peliä poislukien iänikuiset mariot ja zeldat. Boikotoin kyllä kaikkia nintendo tuotteita kunnes ne tekee jotain rahojensa eteen..

Ei ne laitteet vaan ne pelit.

Nostoja