Muistatko Oddworld: Abe's Oddyseen? Peliklassikkoa jaellaan nyt pc:lle ilmaiseksi / Uutiset / pelaaja.fi

Muistatko Oddworld: Abe's Oddyseen? Peliklassikkoa jaellaan nyt pc:lle ilmaiseksi

19.09.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Humble Store -kauppapaikka on asettanut ilmaiseen jakeluun jälleen yhden pelin. Nyt aina torstai-iltaan saakka kaupan kautta voi käydä nappaamassa pc-version tänä vuonna 20 vuoden ikään yltävästä Oddworld: Abe's Oddyseesta.

Käsiksi Abe's Oddyseehen voi päästä pelin Humble Store -myyntisivun kautta, kunhan hallusta löytyy Humble-tili. Pelin varsinainen lunastus tapahtuu Steamin kautta.

Aiemmin syyskuun aikana Humble Storessa on jaettu ilmaiseksi myös Psychonautsia ja The Walking Deadin ensimmäistä kautta. Tarjoukset ovat olleet osa kauppapaikalla käynnissä olevaa kesän loppua juhlistavaa alennuskampanjaa, joka päättyy 21. syyskuuta.

Päivitys 20.9. kello 2:25: Näemmä Humble Store ei ole ainut paikka, josta Abe's Oddyseen voi käydä nappaamassa ilmaiseksi. Kahden vuorokauden ajan pelin voi lunastaa nyt nimittäin myös GOG-kaupasta.

Päivitys 20.9.: kello 14:00: Myös Steamissa peli näyttää olevan nyt suoraan lunastettavissa.

Lähde: Humble Store

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

STEAMISTA MYÖS! http://store.steampowered.com/app/15700/Oddworld_Abes_Oddysee/ Paina vaan "Asenna peli" nappulaa kun olet kirjautunu sisään.

Oiva veto laittaa eka peli ilmaiseen jakeluun, etenkin kun peli on uudelleentehty nykykonsoleille, näin pääsevät pelaajat kokemaan alkuperäisen, puhumattakaan että kuluttajat voivat kiinnostua hankkimaan loput Oddboxx:issa alennettuun hintaan. NEROKASTA!