Muistatko vielä ajan ennen Diablo II:ta? Nappaa toimintaroolipeli Nox nyt ilmaiseksi / Uutiset / pelaaja.fi

Muistatko vielä ajan ennen Diablo II:ta? Nappaa toimintaroolipeli Nox nyt ilmaiseksi

1.06.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Legendaarisen Westwood Studiosin toimintaroolipeli Nox on parhaillaan saatavilla ilmaiseksi pc:lle. Peli on noudettavissa Electronic Artsin Origin-palvelun kautta, jossa sitä jaellaan osana palvelun Talo tarjoaa -ohjelman kautta.

Tiedossa ei tarkalleen ole, kauanko tarjous on voimassa. Aiempien Talo tarjoaa -pelien perusteella peli on tuskin kuitenkaan katoamasta saatavilta vielä aivan tämän viikon aikana.

Alunperin Nox saapui markkinoille vuonna 2000 ja vaikka se saikin varsin kohtalaisen vastaanoton varsinkin kriitikoilta aikoinaan, jäi se lopulta vääjäämättä viisi kuukautta myöhemmin saapuneen Diablo II:n varjoon. Tuotos oli Command & Conquer -sarjan luoneen Westwoodin yksi viimeisimpiä pelejä ennen kuin studio laitettiin haudan lepoon vuonna 2003.

Lähde: Origin

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Muistan tän kyllä. Täytyy napata talteen.

Käyttäjän cubehead kuva
cubehead

Tätä tuli kyllä hakattua monta kertaa läpi ja moninpeliä todella pitkään. Jostai syystä tämä kilahti kovemmin kuin Diablo 2. Ehkä grafiikka miellytti enemmän ja hullunkurinen tarina. Olihan pelissä vain kolme luokkaa mistä valita, mutta jokaisella pelin tapahtumat oli erillaisia ja muutamat kentät eri järjestyksellä. Samaten moninpeli oli aivan mahtava. Moodit oli kuin jostaa FPS pelistä. Oli Deathmatchiä, Capture the Flagin tapainen moodi jne jne. Sitten oli myös co-op tyylinen torni/dunkku pelimoodi jossa tasot vain paheni mitä pidemmälle meni.

En muista ostinko ale-laarista sen jälkee kun näin kaverilla tämän pelin kauan kauan sitten, mutta tuli ostettua tämä eikä Diablo2(minkä poltin kaverin kopiosta, hups!). Vanhaa pahvilaatikkoa ei ole enää jäljellä, vanha isä kun heitti kaikki "turhat" pahvit pois - mutta ohjekirjat vielä löytyy ja itse asennus levy. Gogista tämä tuli ostettua kauan sitten vaikka tuo fyysinen kopio löytyy.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Uutisen kuvakkeen muistan hyvin olleen yhden Pelitin komeimista kansikuvista.

Käyttäjän Armaceptor kuva
Armaceptor

Pelistä en varsinaisesti muista muuta, kuin samaisen uutiskuvan. Petollisen viehättävä ilmestys palanut junnuna verkkokalvoihin, kun nyt nakkasi jostain hirveät flashbackit :'DD

Käyttäjän mrinne kuva
mrinne

Tässä kohtaa voisi noteerata pelkkään otsikkoon; Muistatko? En, miten niin ja miksi edes pitäisi muistella niitä pimeitä aikoja. :P

Käyttäjän cubehead kuva
cubehead
Lainaus käyttäjältä Teräskäsine

Uutisen kuvakkeen muistan hyvin olleen yhden Pelitin komeimista kansikuvista.

Maaliskuu 2000 kansi. En muista numeroa mutta kuten tässä kuvassa näkyy, oli 8-vuotis juhlalehti http://kuvat.huuto.net/b/aa/e3e2ba79ec3d8751e023978121ae7-orig.jpg

Käyttäjän brainz80 kuva
brainz80

Toimiikohan paremmin kun GOG:ssa ollut versio jonka palautin ja pyysin rahat takaisin?

GOG:in versio ei taida (/tainnut) tukea Windows 10:iä