Muistatko vielä alkuperäisen Xboxin jättimäisen ohjaimen? Kohta voit hankkia "The Duken" itsellesi / Uutiset / pelaaja.fi

Muistatko vielä alkuperäisen Xboxin jättimäisen ohjaimen? Kohta voit hankkia "The Duken" itsellesi

16.01.2018 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
6

Xboxin valtava alkuperäinen ohjain palaa pelaajien ulottuville lähiaikoina.

Alkuperäisen Xboxin isänä tunnettu Seamus Blackley on lyöttäytynyt yhteen lisälaitevalmistaja Hyperkinin kanssa tuodakseen The Dukena tunnetun ohjaimen taas markkinoille. Blackley on vahvistanut Twitterissä uuden The Duken ilmestyvän maaliskuun lopussa.

Ohjain on päällisin puolin lähes identtinen alkuperäisen mallin kanssa. Uudistus on luonnollisesti poistanut ohjaimen muistikorttipaikan ja tuonut USB-kaapelin, jolla ohjaimen voi yhdistää Xbox Oneen tai pc:een. Jotta ohjain olisi soveltuvampi nykyisiin peleihin, on siihen lisätty myös pienet olkanäppäimet. Lisäksi ohjaimen sisäänrakennetusta pikkunäytöstä voi katsella alkuperäisen Xboxin käynnistysanimaation napinpainalluksella.

Blackley kertoo The Duken uuden version hinnaksi 69,99 dollaria, eli hieman alle 60 euroa.

Lähde: Twitter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister

Hyperkin ei kyllä valmista mitään hirveän premiumin tuntusta kamaa ja kaikissa sellanen lelumainen natiseva tuntuma. En tiennyt että tälle ohjaimelle oli jotain kysyntää, tää oli epämiellyttävä omiin lapiokouriinki ja yks surkeimmista D-pädeistä mitä eläessäni nähnyt.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Juu muistan, yksi karmeimmista ohjaimista ikinä ja yksi isoista (no pun intended) jonka takia Xbox jäi ostamatta silloin.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Väkivaltaiseen käyttöön tuo mötikkä on mitä mainioin. :)

Mutta tosiaan ei kovin kiva käsissä, mitä kerran pentuna laivalla Blixiä pelailin.

Käyttäjän Bleach90 kuva
Bleach90

Olen varmaan vähemmistössä, mutta itse pidän tuosta ohjaimesta. Eihän tuo käteen istu yhtä hyvin kuin uudemmat ohjaimet, mutta omalla karulla tavallaan tuo oli mahtava.

Itse olen omista Dukeista vaihtanut vain tatit tuollaisiin perinteisiin X360 -malleihin. Muuten nuo on kyllä äärettömän jämerää tekoa.

Käyttäjän MidderOne kuva
MidderOne

Ahh kaipaamani ohjain. Tullee hommattua vähän hinnasta riippuen tosin.

Käyttäjän Mujis kuva
Mujis

The duke löytyy alkuperäisenä hyllystä ja se on yksi parhaiten itselle käteen sopivista ohjaimista, itsellä koon 10,5 käpälät joten pienet ohjaimet kuten snesin padi tuntuu liian pienelle.

Nostoja