Muistatko vielä räiskintäpeli XIII:n? Uusioversio on tulossa 16 vuoden jälkeen

XIII on näemmä asia, mitä ranskalaisjulkaisija Microids ainakin ajattelee. Ubisoft-räiskintä on saamassa nimittäin uusioversion.

11.6.2020 18:59

Ubisoftin piirrosmaisella ulkoasulla varustettu ensimmäisen persoonan räiskintäpeli XIII on palaamassa. Ranskalaisjulkaisia Microids on täysin yllättäen paljastanut, että peli on saamassa uusioversion marraskuun 13. päivä 16 vuotta alkuperäisen julkaisun jälkeen.

Uusioversio syntyy maltalaisen PlayMagicin työstämänä ja on matkalla niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle, Switchille kuin Windows- ja Mac-koneille. Erityisen tarkka Microids ei ole vielä ollut uusioversion tekemistä muutoksista, mutta ilmeisesti pelin 34:stä kentästä koostuva yksinpelikampanja on palaamassa tutun tarinan ja modernisoitujen mekaniikkojen ja grafiikoiden kera. Räiskimään päästään siis muistinsa menettäneenä sotilaana, jota syytetään Yhdysvaltain presidentin murhasta.

Alkuperäinen peli perustui aikoinaan samaa nimeä kantavaan belgialaiseen sarjakuvaan. Tiedossa ei ole, kuullaanko näyttelijä David Duchovny taas päähenkilön äänenä.

Lähde: Microid (Twitter), PlayStation Blog

Lisää luettavaa