Muistutukset kuosiin! Red Dead Redemption 2 on valmis pelikuvapaljastukseen / Uutiset / pelaaja.fi

Muistutukset kuosiin! Red Dead Redemption 2 on valmis pelikuvapaljastukseen

9.08.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Rockstar Games on aikeissa paljastaa taas lisää palasia Red Dead Redemption 2:sta. Nyt torstaina 9. elokuuta kello 18.00 Suomen aikaan pelistä julkaistaan uusi traileri, jonka luvataan olevan tällä kertaa nimenomaan pelikuvaan keskittyvä.

Tähän mennessä Red Dead Redemption 2:sta on tarjoiltu kaikkiaan kolme erillistä traileria, jotka kaikki ovat tavalla jos toisella fiilistelleet sen tarinalla, maailmalla ja hahmoilla. Näiden tueksi saatiin hiljattain myös joukko pelin toiminnallisuuksia avaavia yksityiskohtia, mutta kunnollista pelikuvaa siitä ei ole toistaiseksi nähty.

Rockstar Games on aiemminkin tykännyt esitellä tulevien pelejään kunnolla toiminnassa vasta aivan niiden virallisen julkaisun tienoilla. Jos aiempi tyyli vain säilyy, voidaan uudelta Red Dead Redemption 2 -trailerilta odottaa hieman edellisiä videoita enemmän pituutta ja taustakertoja, joka auttaa selittämään pelin toiminnallisuuksia. 

Odotellessa fiilistellä voi vaikkapa ensimmäisen Red Dead Redemptionin yhdeksän vuotta vanhaa ensimmäistä pelikuvatraileria.

Red Dead Redemption 2 julkaistaan Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle lokakuun 26. päivä.

Päivitetty: Traileri on nyt ulkona,

Lähde: Rockstar Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Gigabitti kuva
Gigabitti

PC:lle tämä kanssa, kiitos.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Nyt pitäisi varmaan alkaa päättämään että katsooko niitä videoita enää vai ei. Taidan jättää katsomatta, sillä eiköhän se ole sitä mitä on toivonutkin.

Harmi vain että pelin erikoisversiot ovat niin turhia tai kalliita ettei tästä ole minkäänlaista halua sellaisesta maksaa. Perusversio siis jossain vaiheessa tilaukseen - jos ei kaupasta sitten vain käy nappaamassa.

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus
Lainaus Gigabitti

PC:lle tämä kanssa, kiitos.

Sitä taidan jäädä odottelemaan.