Mullistuuko toimintaroolipelaaminen? Näyttävän Ori-sarjan tekijät vihjailevat uudesta projektistaan / Uutiset / pelaaja.fi

Mullistuuko toimintaroolipelaaminen? Näyttävän Ori-sarjan tekijät vihjailevat uudesta projektistaan

23.12.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Moon Studios, Ori and the blind forest, Ori, Ori and the Will of the Wisps, ARPG, toimintaroolipeli

Ori and the Will of the Wisps lykkääntyi vasta hiljattain maaliskuulle, mutta se ei ole estänyt kehittäjä Moon Studiosia tekemästä valmisteluja myös seuraavaa peliään varten. Hiljattaisessa työpaikkailmoituksessa tiimi toteaa, että aikeena sillä olisi mullistaa vielä toimintaroolipelien genre.

Ilmoituksessa haetaan nimenomaan vanhempaa pelisuunnittelijaa, joka on kyllästymättä pelaillut ja tutkaillut roolipelejä "koko ikänsä" sekä haluaa työskennelle pelin kanssa, joka uskaltaa innovoida. Toiveena kehittäjillä olisi viedä peli pidemmälle kuin mitä genre on tarjonnut pelaajille tähän asti.

Toistaiseksi ainut valmis Moon Studiosin peli on Xbox Onella, pc:llä ja Switchillä nähty Ori and the Blind Forest. Entisen Blizzard-taiteilija Thomas Mahlerin ja Animation Lab -konkari Gennadiy Korolin perustama studio on siitä hieman erikoisempi lafka, ettei se sijaitse yhdessä fyysisessä paikassa, vaan sen työntekijät työskentelevät kaikki etenä ympäri maailmaa. Työpaikkailmoituksen perusteella kyseinen käytäntö on jatkumassa vastaisuudessakin.

Lähde: Gamasutra

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.