Murha liikkuu Square Enixin mielessä (päivitetty) / Uutiset / pelaaja.fi

Murha liikkuu Square Enixin mielessä (päivitetty)

8.02.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Pelijulkistuksista vihjaavat kiusoittelusivustot eivät näytä lähtevän kulumallakaan. Japanilainen peliyhtiö Square Enix on nyt julkaissut uuden Murdered.com-nimisen sivuston, jonne suuntaamalla nettiselaajan eteen ilmestyy kryptinen kuva merkitystä kadusta sekä maininta PlayStation 3:sta, Xbox 360:stä ja pc:stä.

Sivuston otsikosta löytyy myös teksti "What is the hardest case to solve?" (mikä on vaikein tapaus ratkaista?).

Aiheeseen liittyen Twitteristä on tänään samalla löytynyt Squaren sivustoa tukemaan tehty markkinointitili, jonka kautta pelaajille on esitelty eräänlaista repeytynyttä valokuvaa muistuttavaa otosta. Osa pelimedian edustajista on myös saanut sähköpostin kautta kolmannen kuvan, joka näyttäisi sopivan yhteen Twitter-tilistä löytyvän otoksen kanssa.

Kunkin julkaistun kuvan löytää yllä olevasta galleriasta.

Sivusto ei ainakaan suoraan esimerkiksi kerro, milloin pelaajat voisivat odottaa lisätietoja aiheesta. Sen lähdekoodikin lähinnä vain vihjaa, että sivustolla on ainakin jotain tekemistä Eidos Interactiven (Deus Ex, Thief, Tomb Raider, Hitman) kanssa.

Päivitys kello 21:00: VG247 kertoo saaneen Square Enixilta tiedon, että sivusto ja kuvat liittyvät peliin nimeltä Murdered: Soul Suspect, joka haastaa pelaajat ratkaisemaan "kenties kaikkein haastavimman tapauksen".

Myös Murdered.com/evidence-sivu on onnistuttu kaivamaan esiin. Sinne syöttäessä salasanana "ronan", saa kirjautunut ladata itselleen oheisen kuvan:

Lähde: Gematsu, VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

ooooooohh

Käyttäjän Deadreaver kuva
Deadreaver

Hmh... Ei murhata Final Fantasyä vielä, teillä on se #¤%#!"#! Versus tekemättä Square!

Käyttäjän jani kuva
jani

Square, myy ff -lisenssi Level 5lle. Keskittykää muihin peleihin kun ropeilu ei enää näytä onnistuvan.