Murhaa, mestareita ja oikeutta: The Elder Scrolls Online sai suurimman päivityksensä

The Elder Scrolls Onlinen valmistautuessa luopumaan pakollisista kuukausimaksuistaan on peli saanut pari uutta suurempaa järjestelmää tuoreella päivityksellä.

7.3.2015 04:47

The Elder Scrolls Online on saanut uuden, peräti noin 20 gigatavun kokoisen päivityksen. Tuore päivitys valmistelee peliä maaliskuun 17. päivä tapahtuvaan pakollisten kuukausimaksujen karsimiseen, mutta samalla se on tuonut Tamrieliin myös joukon uusia ominaisuuksia.

Huomattavimmat uuden päivityksen mukana tulevat lisät ovat Justice- ja Champion-järjestelmä. Justice-järjestelmän myötä pelaajat voivat vihdoin ryöstellä ja jopa murhata pelimaailman asukkeja, joskin sillä hinnalla, että he voivat saada toimesta etsintäkuulutuksen yllensä. Champion-järjestelmä vuorostaan tuo veteran-tason sankareille mahdollisuuden kehittää seikkailun lomassa ansaittavilla champion-pisteillä erinäisiä passiivisia kykyjä, joilla hahmojensa erikoisuuksia pääsee hiomaan entisestään.

Muita pienempiä lisiä ovat uudet reseptit, paranneltu käyttöliittymä sekä joukko pelillisiä tasapainotuksia ja bugikorjauksia. Kattavan listan kaikista pienistäkin muokkauksista löytää The Elder Scrolls Onlinen foorumeilta.

Lähde: The Elder Scrolls Online

Lisää luettavaa