Uudet pääsarjan osat sekä PlayStation Vitalta tutulle Danganronpa-sarjalle että myös 3DS:n Azure Striker Gunvolt -toimintapelille ovat parhaillaan työn alla Japanissa.

Danganronpa 3:n tulosta on kertonut sarjan käsikirjoittaja Kodaka Kazutaka Game Developers Conference -kehittäjätapahtuman yhteydessä. Kazutakan mukaan peli on tosin vielä hyvin varhaisessa vaiheessa ja näin ollen paljon sen tyylin ja tarinan suhteen on siis epäselvää. Esimerkiksi pelin juonen suhdetta muihin sarjan osiin ei vielä ole tarkemmin lyöty lukkoon.

Azure Striker Gunvolt 2:sta ei siitäkään ole vielä kunnollista informaatiota selvillä. Pelisarjan luonut Inti Creates -studio on lähinnä Twitterin ja Facebookin kautta antanut ymmärtää, että pelillä on hyvät mahdollisuudet saapua länteen asti.

Alkuperäinen Azure Striker Gunvolt on edelleen vasta matkalla Eurooppaan, vaikka Amerikkaan ja Japaniin se saatiin jo viime vuonna. Kyseisissä maissa peli vastaanotti hiljattain myös päivityksen, joka lisäsi siihen uuden Boss Rush -tilan sekä tuen uusien 3DS-mallien muutamille lisäominaisuuksille. Trailerin päivityksestä löytää ohesta.

Danganronpan osalta parhaillaan Eurooppaan ja Amerikkaan matkaa tekee vuorostaan väliosa Danganronpa Another Episode: Ultra Despair Girls. Tavanomaisesta seikkailullisesta Danganronpa-tyylistä poiketen kyseessä on toimintapeli.

Lähde: Polygon, Game Informer, Inti Creates (Facebook)

Lisää luettavaa