Musiikkipalvelu Spotify saavuttaa PlayStationit – kuuntele vaikka pelatessasi / Uutiset / pelaaja.fi

Musiikkipalvelu Spotify saavuttaa PlayStationit – kuuntele vaikka pelatessasi

28.01.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
12

Suosittu musiikkipalvelu Spotify on löytämässä tiensä PlayStation 4:lle ja PlayStation 3:lle. PlayStation-versio palvelusta on tarkoitus nähdä vielä tulevan kevään aikana, jolloin se rantautuu 41 maahan Sonyn uuden PlayStation Music -brändin alla.

PlayStationeilla Spotifyn käyttö luonnistuu sekä palvelun maksullisilla Premium-tunnuksilla että myös mainosrahoitteisilla ilmaistunnuksilla. Käytettävissä PlayStationeilla pitäisi olla koko Spotifyn laaja musiikkikirjasto ja siitä pääsee ottamaan ilon irti myös pelatessa. PlayStation 4:llä Spotifyn voi nimittäin jättää soimaan pelaamansa pelin taustalle.

Spotifyn saapuminen PlayStationeille kuitenkin tarkoittaa, että Sony on sanomassa Pleikkareilla hyvästit Music Unlimited -palvelulleen. Music Unlimitedin tarjoaminen lopetetaan 19 maassa maaliskuun 29. päivä.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän jani kuva
jani

Hyvä! Kelpaa

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Vaikka asia ei minua sinänsä haittaakaan niin on se hienoa, että sony edelleen jaksaa tukea vitaa. Siltä lähtee music unlinited, youtube ja maps sovellukset pois ja mitään ei tule tilalle. Spotify ja playstation music kyllä tulee xperia sarjan luureille, mutta ei vitalle.

Tosin tuo vitan tube sovelluksen lähteminen ärsyttää sillä se toimii todella hyvin ja sitä on tullut jopa käytettyä.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Onhan se hienoa että PC jamppojen ominaisuuksia alkaa myös valumaan konsoleille. Tosin en itse ole ymmärtänyt oman musiikin kuuntelua pelin päällä, ehkä jossain COD yms. mutta yleensä tulee pelattua pelejä joissa äänimaailma on erinomaista tai sitten muuten positionaalinen audio on tärkeää kuten CS.

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

^Yleensä on minullakin pelin omat musat käytössä eikä tulisi mieleenkään pilata vaikka mass effectin tai dragons agen tunnelmaa omilla musiikeilla.

Nykyään laitan aina tubesta jotain soimaan kun pelaan driveclubia tai gta onlinea. Siinä ne pelit sitten olikin joiden aikana kuuntelen jotain muuta kuin pelin omaa tarjontaa.

Käyttäjän Alluxus kuva
Alluxus

Hyvä uutinen! Pelkäsin ettei Spotifyta nähdä lainkaan Pleikkareilla juuri tuon Music Unlimitedin takia.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Vihdoinkin.

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu
Lainaus

PlayStation 4:llä Spotifyn voi nimittäin jättää soimaan pelaamansa pelin taustalle.

Megaton, tätä olen kaivannut konsoleille jo pitkän aikaa. Nettiräiskintöjen taakse ottaa varsinkin mielellään musiikkia. Toki se on aina ennenkin onnistunut kun on vain laittanut tietokoneen, puhelimen tai radion päälle, mutta silti. Hieno juttu!

Käyttäjän laNmas kuva
laNmas

Mahtavaa! Viimeinkin saa esim. nettiräiskintöjä tai Änäriä pelatessa omat musat ja peliäänet samasta lähteestä. Aiemmin pitänyt kikkailla peliäänet telkkarin kautta ja Spotify läppäristä vahvariin, joka ei peliäänien osalta ole ollut kovinkaan tyydyttävää.

Käyttäjän Core kuva
Core

Mahtaakohan tää tulla boxillekin jossain vaiheessa, jokin aika sittenhän uutisoitiin ainakin että Spotify näytti alustavasti vihreää valoa ajatukselle että Spotify vois tulla Onellekin. Itselle ei niin väliä kun en käytä ko. palvelua, kuuntelen ennemmin omista kirjastoista, koska useammalta bändiltä puuttuu Spotifystä puolet albumeista ja useampaa bändiä ei löydy sieltä ollenkaan. Ei mitään mielenkiintoa sellaista kohtaan.

Käyttäjän jokunen1 kuva
jokunen1

Jaa ei vitalle.

Nostoja