Yhdysvalloissa vietetään tänään niin sanottua mustaa perjantaita, ja koska Eurooppa kärsii indentiteettikriisistä on kiitospäivää seuraava alennusrieha nostanut päätään tietysti myös näillä seuduilla.

Siinä missä esimerkiksi Steamissa ja Xbox Games Storessa leikeltiin pelien hintoja jo aiemmin tällä viikolla, on nyt myös Euroopan PlayStation Store liittynyt mukaan tempaukseen. Tästä päivästä alkaen kauppapaikalla alennuksessa on kymmeniä pelejä, joiden joukosta pitäisi löytyä pelattavaa niin PS4-, PS3- kuin myös Vita-pelaajien iloksi. Muun muassa niin Oddworld: New ’n’ Tastyn, Persona 4 Goldenin kuin myös Mass Effect -trilogian hintaa on lähdetty pätkimään.

Kokonaisuudessaan listan alennuspeleistä voi katsastaa esimerkiksi PlayStation Blogin ja PlayStation Storen selainversion seasta. Destiny-peliä koskevat alennukset ovat menossa vanhaksi jo nyt perjantaina, mutta pääosa tarjouksista kestää aina ensi tiistaihin asti.

Samaan aikaan mustaa perjantaita koskevien alennusten ohella PlayStation Storessa on edelleen myös käynnissä ”anime-pelejä” koskeva alennuskampanja.

Lisää luettavaa