Mustaa jäätä ja jalka-ansoja: tältä näyttää Rainbow Six Siegen ensimmäinen lisäsisältöpaketti / Uutiset / pelaaja.fi

Mustaa jäätä ja jalka-ansoja: tältä näyttää Rainbow Six Siegen ensimmäinen lisäsisältöpaketti

3.02.2016 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2
It's a trap!

Tom Clancy's Rainbow Six Siege on saanut ensimmäisen lisäsisältöpakettinsa.

Operation Black Ice -lisäsisältöpaketti on tuonut mukanaan uuden Yacht-kartan, jossa taistellaan jäiden keskelle jääneessä huvijahdissa. Kartta on tarjolla ilmaiseksi kaikille Rainbow Six Siegen pelaajille. Paketissa on kuitenkin mukana myös maksullista sisältöä. Pelissä ansaittavalla valuutalla tai oikealla rahalla hankittava lisäsisältö kattaa kaksi uutta hahmoa aseineen ja erikoisvarusteineen sekä uusia asekuoseja. Paketin annista esimakua antaa oheinen julkaisutraileri:

Rainbow Six Siegen ensimmäinen lisäsisältöpaketti on saatavilla nyt pc:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle.

Lähde: Ubisoft

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Edelleen loistavaa, että ainakin kartat tulevat kaikille. Näin se vähintään pitäisikin olla. Ei kannata pelaajakuntaa jakaa osiin.

Käyttäjän Anakonda Antti kuva
Anakonda Antti

Tsiisus sentään, pahimpia ongelmia kun saatiin korjattua, niin uusia tuli tilalle. Yhtenä ärsyttävimpänä on Kapkanin pommi-glitchi, jolla pommien punaisen laaserin saa piiloon, minkä takia ansoja on lähes mahdoton huomata ellei tapita silmä tarkkana harmaissa seinissä olevia pieniä laatikoita joista pommit tuhotaan. Osa pelaajista käyttää tätä armottomasti hyväkseen, ja jos heille huomauttaa että se on käytännössä huijaamista, vastauksesi saat: "Reddit-langoissa tää on täysin hyväksytty keino" Tiedä sitten miten Reddit ja Ubisoft liittyvät toisiinsa. Uusi kenttä on kuulemma huonosti tehty ja siinä fps tippuu jatkuvasti. En ole itse päässyt kokeilemaan sillä karttoja joita haluaa pelata ei voi valita VIELÄKÄÄN itse, vaikka sellainen vaihtoehto onkin olemassa. 3:sta pelimuodosta voit valita minkä haluat, mutta vaikka valitsisit vain yhden kartan, kaikki ovat silti pelihaussa.
Mutta onhan tää nyt 100x paremmassa kuosissa kuin sillon julkaisun alla: mielummi pelaan innoissani ja kävelen pommiin ku tuijotan latausruutua 15minuuttia jonka jälkeen peli kaatuu.