Mutaanjuuttumissimulaattorista tuli todellinen yllätyshitti / Uutiset / pelaaja.fi

Mutaanjuuttumissimulaattorista tuli todellinen yllätyshitti

2.07.2014 // Kirjoittanut: Jarkko Fräntilä
8

Pc-maailmasta löytyy tätä nykyä melkoiset kasat pelejä, jotka on suunnattu vain pienelle kohderyhmälle. Yksi tällaisista peleistä on mutaanjuuttumissimulaattori Spintires.

Spintiresissä ajellaan avoimessa pelimaailmassa ja lähinnä yritetään päästä eteenpäin paikasta A paikkaan B. Metsäteillä on esteinä esimerkiksi jokia, puita ja mutaa. Monet pelin esittelyvideot ovatkin keskittyneet mutaisiin tunnelmiin. Raskailla kulkuvälineillä kun ei helpolla mutaisista paikoista pois peruuta, ja pelaaja saa sunnitella ihan tosissaan, miten jumipaikoista pääsee jatkamaan matkaansa kohti määränpäätä.

Toisaalta tämä kuulostaa yllättävän hauskalta, ja sitä se on näköjään ollutkin. Spintiresin tekijät ovat nimittäin ilmoittaneet, että peli on myynyt 100 000 kappaletta 18 päivää julkaisunsa jälkeen.

Katso alta löytyvästä videosta, mistä pelissä on kyse.

Lähde: Polygon.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JiiiHaad kuva
JiiiHaad

Kaverit oli innoissaan tästä pelistä etukäteen ja syy oli se että maa on tehty kerroksista jotka muokkautuvat. Esim. paikallaan sutiva rengas kaivaa kuoppaa ja uraa joka vaikuttaa ajettavuuteen.

Itse innostun sitten kun samalla pelimoottorilla tehdään moottorikelkkapeli jossa umpisella ajaminen tuntuu umpisella ajamiselta.

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Realistinen ja omaperäinen peli.

Käyttäjän -raffision- kuva
-raffision-

Tää fysiikka + Arma ni ois paketti kohallaan.

Käyttäjän Pauli4x4 kuva
Pauli4x4

Oho, yllätyin nyt kyllä vähän, että tästäkin uutisoidaan, vaikka onkin hiukan erikoinen peli peruspelaajien keskuudessa!

Ainakin näin offroadharrastajan näkökulmasta oikein hieno juttu että peli menestyy, ja toivon mukaan myös menestyy niin hyvin, että saataisiin konsoliversiotkin markkinoille! Ja ehkä jollekin vielä tämän pelin myötä syttyy kipinä aloittaa myös aikea maastoautoiluharrastus... :)

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Lukiessani otsikon odotin jotain kivi- ja vuohisimulaattorin kaltaista, mutta tämähän vaikuttaa ihan laadukkaalle, oikealle pelille!

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Tätä on kyllä pakko kokeilla joku päivä ja tehdä pelivideo kanavalle, jossa kura lentää!

Käyttäjän peelopuu kuva
peelopuu

Be the truck...

Käyttäjän Huutaja kuva
Huutaja

Pirun kova peli jota pelatessa unohtaa ajankulun kokonaan. Yksin- sekä moninpeli on loistavia ja oivana lisämausteena modattavuus, ainoa miinus joka juolahtaa mieleeni on ajoittain hankala kamera.