Assassin’s Creed Origins ei ole jäämässä luonnollisesti ilman lisäsisältöä. Näin parisen viikkoa ennen pelin varsinaista julkaisua Ubisoft on vahvistanut, miltä pelin elo näyttää nyt syksystä aina ensi maaliskuuhun asti.

Sisältöä Assassin’s Creed Originsin on tarkoitus saada sekä maksullisessa että ilmaisessa kuosissa. Maksullista sisältöä peli saa kahden varustelisärin ja parin isomman tarinalaajennuksen muodossa, kun ilmaissisältö on hieman sekalaisempaa sorttia.

Ensimmäinen maksullinen laajennusosa The Hidden Ones julkaistaan tammikuussa ja se jatkaa pääpelin tapahtumia viemällä päähenkilö Bayekin uudelle roomalaisten miehittämälle alueelle sekä nostamalla tämän tasokattoa. Laajennusosista toinen The Curse of the Pharaos saapuu maaliskuussa ja asettaa taistelemaan epäkuolleita faaraoita ja muita Egyptin muinaisia hirviöitä vastaan. Tasokatto nousee samalla ja saapa Bayek uuden kyvynkin.

Maksullista lisäsisältöä varten Ubisoft tuo myyntiin lunnollisesti kausikortin.

Mitä tulee ilmaiseen sisältöön, pidetään Assassin’s Creed Originsia yllä myös jälkeenpäin julkaistavalla kuvaustilalla, The Trials of the Gods- ja Horde Mode -haastetiloilla ja päivittäisillä pikkutehtävillä. Peliin jo aiemmin paljastettu historointitila Discovery Tour saapuu sekin ensi vuonna.

Ohessa tulevaa sisältöä esittelevä traileri. Alta löytää myös kuvan lisäsisällön julkaisuaikataulusta.

Kauppoihin Assassin’s Creed Origins saapuu 27. lokakuuta PlayStation 4-, Xbox One- ja pc-version voimin.

 

Lähde: UbiBlog

Lisää luettavaa