Muutokset jylläävät Tomb Raider -kehittäjän johtopäässä / Uutiset / pelaaja.fi

Muutokset jylläävät Tomb Raider -kehittäjän johtopäässä

16.12.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Kymmenisen vuotta Square Enixilla vaikuttanut Darren Gallagher on päättänyt jättää nykyisen työpaikkansa taakseen. 

Gallagher on tullut maailmalla parhaiten tunnetuksi pelistudio Crystal Dynamicsin pomona, jona hän ehti vaikuttaa aina vuodesta 2009 asti. Hän valvonut näin ollen siis esimerkiksi Tomb Raider -sarjan uudelleenlämmittelyä. Viimeiset kaksi vuotta hän veti lännessä lisäksi Square Enixin tuotekehitystä sekä studiotoimintaa ja on seurannut siis esimerkiksi myös Just Cause 3:n, Life is Strangen ja uusien Deus Ex- ja Hitman-nimikkeiden matkaa kauppoihin.

Tarkoituksena Gallagherin olisi lähteä Square Enixilta vuoden loppuun mennessä.

Tiedossa ei vielä ole, mitä Gallagher on tekemässä seuraavaksi. Crystal Dynamicsilla hänet ovat korvanneet jo pelistudion veteraanit Ron Rosenberg ja Scot Amos, joiden kerrotaan hoitaneen johtotehtäviä jo muutaman kuukauden ajan. Sekä Rosenberg että Amos keskittyvät johdossa molemmat toisistaan hieman erilaisiin tehtäviin.

Aiemmin marraskuussa Crystal Dynamics tuuppasi kauppoihin Xbox-versiot Rise of the Tomb Raiderista. Seuraavaksi studion olisi tarkoitus työstää peliin lisäsisältöä ja onpa pelin tarkoitus kääntyä vielä myös pc:lle ja PlayStation 4:lle.

Lähde: Tomb Raider Tumblr

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Tais olla tyhmiin veto bisneksen kannalta tuo Rise of the Tomb Raiderin ajastettu yksinoikeus. Toivottavasti peli tulee jo tammikuussa pc:lle niin kuin huhu kertoo.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä snaketus

Tais olla tyhmiin veto bisneksen kannalta tuo Rise of the Tomb Raiderin ajastettu yksinoikeus. Toivottavasti peli tulee jo tammikuussa pc:lle niin kuin huhu kertoo.

Kyllä vielä tyhmempää oli julkaista se samana päivänä kuin Fallout 4.

Nostoja