Muzyka: BioWare kauppa ei vaikuta pelien laatuun / Uutiset / pelaaja.fi

Muzyka: BioWare kauppa ei vaikuta pelien laatuun

26.10.2007 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
16

Vuoden odotetuinta roolipelipläjäystä Mass Effectiä tekevä BioWare on nyt Electronic Artsin omistuksessa taannoisen suurkaupan seurauksena. Osa pelaajista on äänekkäästi vastustanut tätä peläten kaupan vaikuttavan BioWaren tuotosten laatuun.

BioWaren Ray Muzyka rauhoittelee kuitenkin pelaajia: ”Fanimme ansaitsevat vain parasta, joten jatkamme sen tuomista faneille. Pelien laatu ei siis tule kärsimään!”

Electronic Arts on maailman suurin pelijulkaisija. Se omistaa muun muassa Burnouteista pinnalle nousseen Criterion Softwaren ja on ostanut vuosien varrella useita muitakin firmoja.

Lähde: Kotaku

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

EA on niin turha!!!!!!
Näitä pelifirmojen fuusioutumista pitäisi estää, EA kaappaa kaikki omalaatuiset lahjakkaat pelifirmat!!!!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ei voi muuta sanoa kuin lol valittajille :D
Tietysti ei Ray Muzyka sanat paljoa vaikuta, mitä EA haluaa.

"Näitä pelifirmojen fuusioutumista pitäisi estää, EA kaappaa kaikki omalaatuiset lahjakkaat pelifirmat!!!!"
Suljetaan kaikki firmat, niin kaikki ovat hiljaa.

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Luottakaamme Biowareen! Vaikka EA osti sen niin en usko että sen takia laatu alkaisi kärsimään.Kuitenkin niin loistavia pelejä tehnyt pelitalo kyseessä.

Käyttäjän Kane kuva
Kane

EA on minusta alkanut jo tajuta, että se vanha tapa "ostetaan nyt toi yhtiö pois jaloista ja laitetaan se osaksi jotain jaostoa" ei enää toimi. Nykyään EA kasvattaa arsenaalia ja julkaisee "hyviä ja isoja pelejä". Siksi varmaan EA halusikin julkaista Valven pelejä..Tottakai ne tekee vielä "joka vuotisia NHL pelejä" koska on vähän pakko jos maksaa lisenssistä moneksi vuodeksi ja sillä rahotetaan toimintaa ;) Ja en todellakaan usko, että pelien laadut huononee BioWarella, jos pelit myy ja saa hyvää julkisuutta niin kyllä ne varmasti rauhassa antaa olla.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Toivotaan parasta. Jos EA alkaa sorkkimaan BioWaren tekemisiä ja peleistä katoaa se loistokkuus joka niissä on tähän asti ollut niin mä teen pommiattentaatin EA:n päämajaan! Näpit irti Mass Effectistä ja Dragon Agesta!!!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hänen sanansa ovat yhtä tyhjän kanssa

Käyttäjän Atezki kuva
Atezki

Toivottavasti pelien laatu ei todellakaan laske. Mutta ainakin he saavat isomman budjetin, kun EA:lla tunnestusti on rahaa vaikka muille jakaa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Koska Bioware on nyt EA:n omistuksessa niin olisikohan mahdollista että tulevat Biowaren pelit tulisivat myös PS3:selle.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Koska Bioware on nyt EA:n omistuksessa niin olisikohan mahdollista että tulevat Biowaren pelit tulisivat myös PS3:selle."

Hyvin mahdollista tosin Mass Effect ei, mutta PC-käännös on todella todella todennäköinen.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Hyvin mahdollista tosin Mass Effect ei, mutta PC-käännös on todella todella todennäköinen."

Koska Microsoft ajattelee myös PC-pelaajia jotka eivät halua ostaa XOta, joten kaikki suurimmat XO-pelit julkaistaan myös PC:lle. Kaikki voittavat, paitsi PS3-fanipojat :p