Menneellä viikolla kohdattiin muun muassa jälleen yksi Gran Turismo -viivästyminen ja selvitettiin taas yhtä Grand Theft Auto -kiistelyä. Näiden kaiken ohella Duke Nukemin menneisyys nosti myös päätään ja näyttipä vanha kunnon EVE Onlinekin olevansa vielä muuttumiskykyinen.

Näistä ja monista muista aiheista voi lueskella lisää oheisesta viikon suurimpia uutisia koostavasta listauksestamme.


Uudehko ja uljas Duke Nukem 3D paljastui virallisesti – katso julkistustraileri

Gearbox Software on tuomassa markkinoille uuden version Duke Nukem 3D -räiskintäpelistä. Lokakuun 11. päivä latauskauppoihin on ilmestymässä jo aiemmin alkuviikosta huhuiltu Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour, joka ilmeisesti sekä parantaa että myös laajentaa jo 20 vuoden ikään yltänyttä klassikkoa kepeästi.

Lue koko uutinen

Juuh ei, taidan pysyä Megaton Editionissa ihan suosiolla siihen asti kunnes tämän saa eurolla alennuksesta. -Oskulock

Jos olisivat laittaneet lisäritkin pakettiin, mahdollinen splitscreen ja koko komeus levylle ja kunnon ohjekirjanen siihen vielä päälle niin olisin voinut harkita ostamista. -rautahuilu


Näyttelijä Lindsay Lohanin kaksi vuotta kestänyt oikeustaistelu Grand Theft Auto -julkaisijaa vastaan päättyi

Grand Theft Auto V julkaistiin ensimmäistä kertaa kolmisen vuotta takaperin. Tuolloin lukuisissa kohuissa ryvettynyt Lindsay Lohan löysi pelistä hieman itseään muistuttavan hahmon. Tuloksena oli kaksi vuotta kestänyt oikeustaistelu, joka eteni aina korkeimpaan oikeuteen saakka. Nyt kamppailu on saatu päätökseensä – julkaisija Take-Two Interactiven ja kehittäjä Rockstar Gamesin eduksi.

Lue koko uutinen

Mahtanu upota rahaa tuohon turhaan oikeudenkäyntiin? -Gamer86


Blizzardin hittiräiskintä Overwatch saapuu ilmaistestiin konsoleilla

Blizzard on kertonut tuovansa Overwatch-verkkoräiskintäpelinsä ilmaiseksi konsolipelaajien saataville ensi viikonloppuna.

Ensi perjantai-illasta maanantaihin saakka kestävä Overwatchin ilmaisviikonloppu on saatavilla PS4:lle ja Xbox Onelle. Ilmaistesti sisältää koko pelin sisällön. Overwatchin PS4-version pelaaminen ei edellytä maksullista PlayStation Plus -jäsenyyttä, Xbox One -version pelaajat sen sijaan tarvitsevat Xbox Live -kultajäsenyyden.

Lue koko uutinen

Toimiiko porttiteoria taas Blizzardin kohdalla? 😀 -Sundance Kid


Super Mario Maker palaa vielä tänä vuonna – nyt taskukoossa!

Vielä ennen kuluvan vuoden päätöstä Nintendo on julkaisemassa uuden version Super Mario Makerista. Joulukuun 2. päivä peli saadaan pelattavaksi 3DS:lle, joskaan ei täsmälleen samassa kuosissa kuin Wii U:lla.

Lue koko uutinen

Nintendo voisi tulla oikeasti jo nykyaikaan noiden nettitoimintojensa kanssa. Tämän pelin yksi ydinjutuista on varmasti se, että noita voi ladata ja jakaa. Nyt se ei onnistu tai on isoa säätöä. Ehkä NX? -zappah

Siellä on nyt joku pihistellyt serverikustannuksissa ja ajatellut että on perkeleen hyvä idea jakaa kenttiä lokaalisti, onhan kyseessä kuitenkin mukana kulkeva käsikonsoli. Ei näin, ei todellakaan näin. -Peep


Mikki Hiiren oma seikkailu Castle of Illusion poistui pc:n ja konsoleiden kauppapaikoilta perjantaina

Vuonna 2013 julkaistun Castle of Illusion Starring Mickey Mouse – tasoloikinnan taru on saapunut eräänlaiseen päätökseensa.

90-luvulla Segan konsoleilla ihastuttaneen seikkailun uusioversio katosi viikonloppuna Xbox 360:n ja PlayStation 3:n kauppapaikoilta, myös Steam-painoksen poistuessa jakelusta. Sega mainitsee syyksi syyskuun 2. päivä muuttuvat sopimustekniset seikat.

Lue koko uutinen

Tämä on aika tehokas tapa myydä peliä itselle. -Andzerx

Steamissa laitettiin peli poistumisen kunniaksi päivän tarjoukseksi -85%, kuinka mukavaa, vaikka itse omistan jo sen mutta nyt ne jotka eivät voivat ostaa sen halvalla, pitäisi itsekkin joskus pelata. -Brutal1ty


MMO-ilmiö EVE Online muuttuu osittain ilmaiseksi

Aiemmin keväällä jo täyden 13 vuoden ikään yltänyt massiivimoninpeli EVE Online on muuttamassa hieman liiketoimintamalliaan. Alkaen ensi marraskuusta peliä on mahdollista pelata sekä vanhaan malliin kuukausimaksua maksamalla että myös ilmaiseksi muutamilla rajoitteilla.

Lue koko uutinen

Maailman vaikein peli kosii ilmaista tykinruokaa. -mur72

Nyt kun peliin tulee loputon kokeilu versio niin suosittelen kokeilemaan uudemman kerran ja liittymään johonkin Suomi korpoon tai muuhun. -Decadence


Forza Horizon 3 valmistui – uutuusajopelin pc-suositukset ja saavutuslista paljastuivat

Xbox Onelle ja Windows 10:lle matkaava Forza Horizon 3 on valmistunut. Syyskuun 27. päivä virallisesti julkaistava peli on seuraavaksi matkaamassa kohti monistuskoneita, minkä kunniaksi siitä on julkistettu joukko erinäisiä uusia yksityiskohtia.

Lue koko uutinen

Niin nämä ms ”portaukkset” pc:lle ovat vaatimuksiltaan ihan poskettomia…Forza, Halo etc, jossain pikkuisen on fibaa ms. Ja mikähän mahtaa olla amd:n prossu? phenom, fx vai A-series? -Billet

Kyllä sinne fantasia-ajoneuvoja mahtuu helposti ja mielellään mukaan. Onhan Gran Turismo -sarjakin kunnostautunut rinnakkaisen todellisuuden ajopeleillä. Ei Warthog itsellenikään ole mikään silmänilo, mutta maltillisena Halo-fanina se kyllä paikkansa anstaitsee. -rollorokka


Gran Turismo -sarjan PlayStation 4 -debyytti viivästyy

Sony ja Polyphony Digital ovat lykänneet PlayStation 4:lle kehitteillä olevan Gran Turismo Sportin julkaisua. Vielä tovi sitten peliä tavoiteltiin ulos marraskuuksi, mutta nyt näyttää siltä, että julkaisu koittaakin vasta vuoden 2017 puolella.

Lue koko uutinen

No prkl. Kai se pitää CTR kaivaa kaapista. -realOG

Kyllähän muutaman kuukauden viimeistely aivan varmasti auttaa ja henkilöstöstä kyllä löytyy osaamista. -hell_patrol


Viikon aikana kerrottuja julkaisupäiviä

Lisää luettavaa