Retro on nyt selkeästi muotia, sillä Nintendon lisäksi myös Sega Mega Drive on saapumassa takaisin kauppoihin AtGamesin toimesta. Segan 16-bittinen konsoli julkaistiin alun perin Euroopassa vuonna 1990.

Brittiläisen Smyths Toys -leluketjun verkkosivuilta löytyvien tietojen mukaan Sega Mega Drive Classic Game Console on osa Sonic-siilin 25-vuotissyntymäpäiviin liittyvää juhlahumua. Piskuisen laitteen mukana saapuu peräti kaksi langatonta, 6-näppäimistä vanhan koulukunnan ohjainta.

Valmiiksi asennettujen 40 Mega Drive -pelin joukkoon mahtuu Sonic-pelien lisäksi esimerkiksi kolme Golden Axea, Streets of Ragea sekä Mortal Kombatia. Myös klassikot kuten Comix Zone, Ecco, Shinobi 3 sekä Vectorman värittävät varsin kattavaa kokoelmaa. Mukana on lisäksi 40 peliä sisältävä pelikasetti. Täydellistä pelilistausta voi tutkailla täältä. Retroilijat ilahtunevat kätevästä mahdollisuudesta pelata laitteella myös alkuperäisiä Mega Drive -pelimoduuleja niiden alkuperämaasta riippumatta.

Laitteen väsännyt AtGames on tuonut vastaavia Mega Drive -kloonikoneita markkinoille myös aiemmin. Tällä kertaa ilmestyvä laite sisältää kuitenkin aiempaa laajemman pelikirjaston.

Smyths Toysin listauksen mukaan konsolilla on hintaa noin 50 puntaa, eli noin 60 euroa. Julkaisu tapahtuu lokakuun korvalla.

Oikaisu: Laitteen kytkeminen televisioon ei hoidu HDMI:lla, kuten uutisessa alussa vihjattiin, vaan laitteen omien AV-kaapeleiden voimin. Paketti vaikuttaisi olevan enemmän myös uudelleenbrändätty versio AtGamesin aiemmista tuotoksista kuin täysin uusi tuote.

Lähde: N4G

Lisää luettavaa