Mysteerihitti The Room saa jatkoa uusin ongelmin joulukuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Mysteerihitti The Room saa jatkoa uusin ongelmin joulukuussa

20.11.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Mysteeriväritteistä pulmanratkontaa tarjonnut mobiilipeli The Room saa jatkoa vielä tämän vuoden puolella. Fireproof Gamesin työstämä The Room Two on ostettavissa iPad-laitteille joulukuun 12. päivä, kun taas iPhonelle ja Androidille se saapuu joskus ensi vuoden puolella.

Alkuperäinen The Room oli eräs viime vuoden palkituimpia mobiilipelejä. Muun muassa Britannian elokuva- ja televisiotaiteiden akatemia BAFTA myönsi tuotokselle vuoden parhaan brittilaispelin palkinnon, minkä ohella itse teknologiayhtiö Apple nimitti The Roomin suosiolla viime vuoden parhaaksi iPad-peliksi.

Kevennetyn kuvan The Room -sarjan tyylistä saa oheisesta alkuperäispelin trailerista. Ainakin ykkösosassa pelaajien päämäräänä oli erilaisten mekanismien käytön avulla avata mittava kassasakaappi osa osalta ja paljastaa sen sisältö.

Lähde: Fireproof Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Mielenkiintoinen.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

The Room otti kyllä omaan silmään koska näyttävän näköinen kännykän ehdoilla ja ominaisuuksilla tehty peli jota voi jopa sanoa peliksi. Tuntuu vain tämä "kuka nyt kännykkäpelistä maksaisi" olevan monella mielessä, joten jäänyt varmasti monelta ohi.