Mysteeripeli Stories Untold paljastettiin – tässä hyvin Stranger Things -henkinen traileri

Helmikuun lopulla Windows-koneille saadaan uutuuspeli Stories Untold. Mikä ikinä se sitten tarkalleen onkaan.

9.2.2017 18:13

Uusi kovin jännärivetoiselta kokemukselta vaikuttava peli Stories Untold on paljastunut. Kuusihenkisen No Code -tiimin kehitystyö on saamassa julkaisunsa Windows-koneilla vieläpä niinkin aikaisin kuin 27. helmikuuta, joskin vielä on hieman epäselvää, mitä siltä tarkalleen kannattaa odottaa.

Stories Untoldin on kerrottu pohjautuvan kehitystapahtuma Ludum Daren yhteydessä viime vuonna syntyneeseen pikkupeli The House Abandoniin, jossa pelaajat vuorovaikuttivat hyvin retrohenkisen tietokoneen kanssa karmivassa talossa. The House Abandonin on tarkoitus olla yksi Stories Untoldin neljästä episodista, mutta toistaiseksi kehittäjät eivät ole juuri kertoneet, millaisia muut pelin kolme episodia tulevatkaan olemaan.

Jopa pelin virallinen Steam-sivu tyytyy kertomaan Stories Untold hyvin vähän. Lähinnä eniten se kertoo kehittäjä No Coden taustoista. Glasgow’ssa sijaitseva studion henkilöstön joukosta kun löytyy esimerkiksi Alien: Isolation -konkareita.

Stories Untoldin julkaisemisesta vastaa indiepelien jakeluun erikoistunut Devolver Digital. Ohessa pelin hyvin Stranger Things -televisiosarjan hengessä tehty traileri. Myös se pohjautuu laajalti The House Abandonin alkuperäiseen traileriin.

Lähde: Devolver Digital

Lisää luettavaa