Mystinen lautapeli onkin nyt videopeli – katso uuden Jumanji-elokuvan ensitraileri / Uutiset / pelaaja.fi

Mystinen lautapeli onkin nyt videopeli – katso uuden Jumanji-elokuvan ensitraileri

29.06.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Ensimmäisen traileri Sony Picturesin uudesta Jumanji-elokuvasta on täällä. Sen voimin julkisuuteen on saatu ensimmäinen hieman läheisempi katsaus leffan asetelmaan, joka 90-luvun Jumanji-elokuvasta poiketen pyörii nyt mystisen videopelin ympärillä taianomaisen lautapelin sijaan.

Jumanji: Welcome to the Jungle -leffaa tähdittävät Dwayne Johnson, Karen Gillan, Jack Black ja Kevin Hart, jotka esittävät Jumanji-peliin vangiksi joutuvien teinien avatar-hahmoja. Pelimäisiä yksityiskohtia leffa näyttäisi tuovan esiin ainakin kyseisten hahmojen erilaisten erikoiskykyjen muodossa, kun ainakin ulkoisesti noin muuten Welcome to the Junglen maailma nojaa enemmän realismiin.

Ainakin Pohjois-Amerikassa Jumanji: Welcome to the Jungle saa ensi-iltansa joulukuussa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

Suhtauduin jo aika nihkeästi siihen että tästäkin piti vääntää uusi elokuva ja ei ainakaan omalla kohdalla tuo trailerikaan napannu. Noh, suosiolla tämän voin siis ohittaa ja katsoa vaikka sen alkuperäisen taas joskus

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Aa, aivan erinomainen biisivalinta! :)

Vaikuttaa yhden tähden shitiltä, mutta trailerista jäi rehellisen pöhköyden vuoksi hyvä fiilis. Ihan hyvä että asetelma on muutettu näppärästi videopeliksi, vaikkei leffalla juuri mitään yhteistä Jumanjin kanssa ole. Alkuperäinenkin leffa oli tosi keskinkertainen tehostetekele, joka vanhentui jo 15 vuotta sitten.

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister

Huhhuh, näyttääpä ihan uskomattoman tylsältä ja keskinkertaselta. En tiiä miksi koko remake piti edes tehdä ku se vanha näytti jo saapuessaan ihan karsealta ja oli kaikinpuolin keskinkertanen.

Käyttäjän Monco Carser kuva
Monco Carser

Vanha on itselle suosikki erikoisuudessaan ja Jumani-animaatiosarjaa muistan useamman jakson nuorena katsoneenikin. Tämä traileri ei pahemmin herätä mielenkiintoa..

Nostoja