Mystisen matkan aloittaneen Final Fantasy Adventuren paluusta merkkejä / Uutiset / pelaaja.fi

Mystisen matkan aloittaneen Final Fantasy Adventuren paluusta merkkejä

27.06.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Square Enix on näyttää varovaisesti paljastaneen uuden Final Fantasy Adventure -pelin tekevään tuloaan.

Paljastus tapahtui osana oheista japaninkielistä esittelyvideota. Pääosa videosta keskittyy mainostamaan vanhojen Final Fantasy Adventure -hahmojen saapumista Rise of Mana -mobiilipeliin, mutta sen lopussa vilahtaa lisäksi maininta siitä, että uuden Final Fantasy Adventure -pelin kehitys on käynnistymässä.

Tiedossa ei ole alkuunkaan vielä minkälainen peli tulossa onkaan tai mille alustoille se on tekeillä. Varautua kannattaakin siis esimerkiksi siihen, että tuotos voi hyvinkin olla vain Japanissa nähtävä mobiilipeli. Mikään ei kuitenkaan estä toivomasta jotain parempaakin.

Vanhalle kunnon Game Boylle alkujaan vuonna 1991 tuotu Final Fantasy Adventure kantaa varsin mielenkiintoista historiallista arvoa. Kotimaassaan Japanissa nimellä Seiken Densetsu: Final Fantasy Gaiden tunnettu tuotos on nimittäin ensimmäinen osa Square Enixin Mana-toimintaroolipelisarjassa, johon muun muassa Super Nintendon rakastettu Secret of Mana -peli lukeutuu.

Euroopassa Final Fantasy Adventure on tullut monille tutuksi myös Mystic Quest -nimellä. Peliä ei tosin sovi sekoittaa Super Nintendon Mystic Quest Legendsiin, joka Euroopan ulkopuolella tunnetaan myös nimellä Final Fantasy Mystic Quest.

Lähde: Gematsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Norsukampa kuva
Norsukampa

Final Fantasy USA never forget. Luonnollisesti simppelimpi versio simppelimmälle väelle itse emopelistä.

Käyttäjän vaihu kuva
vaihu

Tuo GameBoyn Mystic Quest/Seiken Densetsu on loistava toimintarope noin GB:n standardeilla. Toivoisin ainakin että tämä, plus muut Squaren FF-nimellä brändätyt GB ropet tulisivat joskus edes 3DS:n virtual consoleen. Ja toivottavasti tuosta uudestakin projektista tulisi jotain muutakin kuin vain puhelinpeli.

Nostoja