Mystisyys ja nykytrendit kohtaavat Sega-legendan uutukaisessa / Uutiset / pelaaja.fi

Mystisyys ja nykytrendit kohtaavat Sega-legendan uutukaisessa

21.02.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Luminesista, Space Channel 5:stä ja Rezista muun muassa tunnetun Tetsuya Mizuguchin seuraava peli on pulmateos nimeltä 18. Uutukainen on tullut laajemman yleisön tietoisuuteen pelin ensimmäisen trailerin tupsahdettua nettiin.

Ensisilmäyksellä 18 näyttäisi olevan jälleen yksi kuvioiden yhdistelyyn vahvasti pohjautuva puzzle-kokemus. Aivan puhtaan simppeliin pulmapelaamiseen 18:ssa ei kuitenkaan keskitytä, vaan peliin on pyritty lisäämään vetovoimaa myös roolipelielementeillä ja mystisellä tarinalla.

18 on määrä julkaista Android- ja iOS-laitteille vielä maailmanlaajuisesti. Japanissa pelin julkaisija Mobcast on jo antanut pelaajille mahdollisuuden ennakkorekisteröityä pelin pelaamista varten.

Lähde: NeoGAF

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tällaiset tekeleet sopiikin mobiilipuolelle paremmin.

Käyttäjän 1nsane kuva
1nsane

Onpahan muuten hämmentävä peli graafiselta puolelta. Tausta näyttää Catherinelta, kuulokepoitsu Persona hahmolta. Minusta myös tuo kissamies on ihan varmasti ollut lähes identtisenä jossakin mangassa/animessa/pelissä, mutta en vain saa nimeä mieleen. Ihan jännä kombo, kiva nähdä miten tämä puoli etenee.

Harmi kyllä, että itse peli on "combine 3" huttua. Luottoa tekijään kyllä löytyy. Rez on edelleen omalla top 10 listalla.

Nostoja