Mystisyyttä hehkuva Below matkaa haastamaan pc-pelaajat / Uutiset / pelaaja.fi

Mystisyyttä hehkuva Below matkaa haastamaan pc-pelaajat

13.04.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Capybara Gamesin uutuusprojekti Below tullaan näkemään vielä osana Steamin pelitarjontaa. Alkujaan viime vuonna vain Xbox Onelle julkistettu toimintaseikkailupeli vahvistettiin pc:lle uuden trailerin voimin.

Tuore video on jälleen lähinnä pelin tunnelmaa ja taidetyyliä osoittava kokonaisuus. Varsinaiselta pelilliseltä anniltaan odotettavissa on kuitenkin eräänlainen Zeldan ja Dark Soulsin hybridi, jossa mystinen maailma kutsuu tutkimaan itseään ilman, että joku pitelee pelaajaa jatkuvasti kätösestä kiinni.

Below on tällä hetkellä ainakin Capybaran toinen käynnissä oleva peliprojekti. Jo pidemmän aikaa studio on työstänyt myös 2D-räiskintää tarjoavaa Super Time Forcea Xbox Onelle ja Xbox 360:lle. Aiemmin se on osoittanut osaamistaan muun muassa Might & Magic: Clash of Heroesilla ja Sword & Sworcerylla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän jokunen1 kuva
jokunen1

Kiinnostava tämäkin.

Käyttäjän xtpro kuva
xtpro

Mielenkiintoisin peli mitä X1:lle on konsoliyksinoikeutena tulossa.Valitettavasti pitää kuitenkin huomenna soittaa VPD:lle ja perua ennakkotilaus, kun alkaa rahat olla niin vähissä (perus opiskelijan kevät) ja aikaa ei ole ollut kuukausiin pelata millään koneella muutenkaan.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Jaha, tämä kyllä kiinnosti jo aiemminkin mutta nyt kun mainitaan vielä Dark Souls & Zelda niin kiinnostaa entistä enemmän. Vielä kun saisi kunnollista pelikuvaa kehiin.

Käyttäjän TheCpp0 kuva
TheCpp0 (ei varmistettu)

Enpä tiedä. Tulee mieleen taas joku tuhansista Indiepeleistä joka jää aina hyllyyn vaikka vaikuttaisi trailerin perusteella kuinka mielenkiintoiselta.

Nostoja