Myynnistä vedetty uusi Five Nights at Freddy's -peli palasi saataville ilmaiseksi / Uutiset / pelaaja.fi

Myynnistä vedetty uusi Five Nights at Freddy's -peli palasi saataville ilmaiseksi

12.02.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Five Nights at Freddy's -sarjastaan tunnettu Scott Cawthon on tuonut takaisin saataville FNaF World -roolipelinsä. Five Nights at Freddy's -kauhupelien pohjalta luotu sivuosa on parhaillaan saatavilla GameJolt-sivustolta, josta kuka vain voi käydä nappaamassa sen ilmaiseksi.

Alunperin FNaF World oli Steamin kautta noin kymmenellä eurolla myyty peli. Cawthon veti tuotoksensa kuitenkin nopeasti myynnistä oltuaan tyytymätön sen saamaan vastaanottoon. Hän katui myös sitä, miten hän päätyi kiirehtimään pelin ulos muutamien tärkeiden ominaisuuksien kustannuksella.

Steam-versioon nähden uusi ilmaisversio sisältääkin nyt ainakin parannellun maailmankartan sekä "muita uusia ominaisuuksia". Cawthonin aikeena ei ole myöskään hylätä peliä vielä edes sen ilmaisuuden takia, vaan miehellä on suunnitelmissa parantaa peliä vielä myös uusin päivityksin.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Steamiin saa asennettua tällä: steam://install/427920

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

/\
Käytin tota linkkiä testatakseni peliä itse, silloin kun siinä vielä oli C64/Atari2600-aiheinen overworld, nyt näköjään muuttunut siihen kolmiulotteisempaan maailmaan. Tämä peli oli ihan...meh. Roolipelien ystävänä hukutin siihen 7 tuntia grindia, jos olisin käyttänyt vahvempia hahmoja olisin läpäissyt pelin nopeammin. Loppujen lopuksi näen miksi Scott veti pelin pois ja miksi se on nyt ilmainen, hyvä etten käyttänyt rahaa ja tämä onkin sitten (ensimmäinen ja) viimeinen FnaF-peli jota pelaan.