N64- ja Mega Drive -pelit ovat pian täällä – Switchin laajennetun verkkopalvelun hinnoittelu ja julkaisupäivä selvillä / Uutiset / pelaaja.fi

N64- ja Mega Drive -pelit ovat pian täällä – Switchin laajennetun verkkopalvelun hinnoittelu ja julkaisupäivä selvillä

15.10.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
6
N64- ja Mega Drive -pelit ovat pian täällä – Switchin laajennetun verkkopalvelun hinnoittelu ja julkaisupäivä selvillä

Laajennetun Nintendo Switch Online -jäsenyyden hinnoittelu, julkaisupäivä ja lopulliset edut ovat vahvistuneet. Nintendon tuoreen ilmoituksen mukaan verkkopalvelun uusi Nintendo Switch Online + Expansion Pack -jäsenyys saapuu linjoille 26. lokakuuta alkaen.

Laajennetulle jäsenyydelle kertyy vuosihinnaksi 39,99 euroa yhdellä tilillä, mikä on 20 euroa kalliimpi kuin perusjäsenyys. Perheille tarkoitetulle kahdeksan tilin Expansion Pack -jäsenyydelle muodostuu vuosihinnaksi vuorostaan 69,99 euroa. Palvelun nykyiset perustilaajat voivat päivittää tilauksensa Expansion Pack -jäsenyyteen "alennetulla hinnalla", joka määräytyy jäljellä olevan tilausajan mukaisesti.

Kuten viime kuun puolella jo paljastui, Expansion Pack -jäsenyys pitää sisällään Nintendo Switch Onlinen alkuperäisten ominaisuuksien lisäksi pääsyn Nintendo 64- ja Sega Mega Drive -pelien kokoelmaan. Niihin lukeutuvat pelit voi katsastaa Expansion Packin alkuperäisestä julkistusuutisesta.

Uutena etuna Animal Crossing: New Horizonsin omistavat Expansion Pack -jäsenet pääsevät voimassa olevalla tilauksellaan käsiksi pelin tänään julkistettuun Happy Home Paradise -laajennukseen ilman lisäveloitusta, kunhan laajennus julkaistaan 5. marraskuta.

Myös Switchin langattomat Nintendo 64- ja Mega Drive -ohjaimet ovat saapuneet verkkopalvelun tilaajien ennakkotilattaviksi My Nintendo -kaupasta.

Lähde: Nintendo (1), (2)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Vau, jo on röyhkeää hinnoittelua. Kymppi lisää olisi ollut ymmärrettävää, mutta Nipa vaatii tuplasti rahaa kämäsistä Megadrive ja N64-peleistä, jotka kaikki jo omistaa kokoelmapaketeista ja Wii/Wii U:lta. Roskaa silloin, roskaa nyt ja roskaa ikuisesti.

Muistui mieleen kun Microsoft yritti tuplata Gold-jäsenyyden hinnan, he sentään antoivat periksi paineen alla, jotenkin uskon Nipalla olevan pää niin syvällä omassa pyllyssä että eivät tee samaa.

Käyttäjän jjl89 kuva
jjl89

Joo-o, 40 euroa vuodessa on aika kova hinta kun ottaa huomioon että Switchin online toimii aika huonosti. Splatoon 2 toimii ihan jees, mitä nyt disconnecteja tulee silloin tällöin. Mutta esim. Smash on ihan arpapeliä.

Saisivat lisätä GB ja GBA pelit tähän samaan hintaan.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Tämä expansion pack oli naurettava idea jo silloin, kun luulin sen olevan tyyliin 5 euroa normitilauksen päälle. Mutta tuplahintaan... Sanat loppuu kesken.

Voi Nintendo...

Käyttäjän Retro22 kuva
Retro22

nintendo on taas nintendo

Käyttäjän Napsuh kuva
Napsuh

Piti joku aika takaperin ostaa joko Mario 3D all-stars että saa Mario 64 (ja lisänä ne muut) tai ostaa Wii U:lla pelkkä Mario 64, kunnes just kuulin tästä palvelusta ja olin tyytyväinen että pääsee tosi pienellä lisämaksulla pelaamaan tota Switchillä OoT:n lisäks.
Nyt taidan sittenki vaa laittaa sen Wii U:n päälle.

Käyttäjän Paladin777 kuva
Paladin777

Kyllä tässä sanat loppuvat kesken. On mennyt liian hyvin Switchin myötä Nintendolla, kun voivat miten tahansa rahastaa. Wii U sai virtual consolen jolla voit pelata lähes kaikkia vanhoi pelei. Switchille saat Onlinne jolla voit pelata vanhoi retropelei törkyhintaan. Lisäksi jos haluat nauttia retropelaamisesta ostat vielä NES controllerin, SNES controllerin, ja N64 controllerin. Kaikki hintaan 50e jos riittää. Ja tietenkään noitakaan ei tuoteta tarpeeksi, että grynderit vetää osan välistä ja saat maksaa tuostakin tuplaten. Controlleri ei sitten toimi enää, kun tilaus loppuu. Miten paljon pahemmin voi vielä mokata asiansa?