Nacho Libre Majescolle / Uutiset / pelaaja.fi

Nacho Libre Majescolle

16.06.2006 // Kirjoittanut: harro_pelaaja
4

Jack Blackin tähdittämä kokoperheenkomedia Nacho Libre kääntyy useiden muiden elokuvien tapaan videopeliksi. Muun muassa BloodRaynet, Psychonautsin ja Guilty Gearit julkaissut videopelimonialayrittäjä Majesco on se taho, joka vastaa tästä kulttuuriteosta.

Pelistä ei kaikesta päätellen tehdä keskinkertaista PS2-peliä, sillä ainakin tämän hetkisten tietojen mukaan Majesco julkaisee pelin ainoastaan Nintendo DS:lle. Se on käsikonsolin suuresta menestyksestä huolimatta omintakeisen tuntuinen ratkaisu, joskaan ei missään nimessä suoraan mitään negatiivista.

Pelin sisällöstä ei ole vielä tietoa, mutta Jack Blackin (King Kong, School of Rock, High Fidelity) Nacho Libre -elokuva kertoo meksikolaisesta kokista, joka ryhtyy meksikolaiseksi vapaapainijaksi – luchadoriksi – pelastaakseen paikallisen luostarin taloudelliselta tuholta. Elokuvan on ohjannut kulttihitti Napoleon Dynamiten ohjannut Jared Hess.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Toivottavasti ei tule keskinkertaista DS-peliä. :}

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Nyt voisi kyllä sanoa LOL. Eikä mitenkään negatiivisesti, tämähän on hauskaa!

Käyttäjän teme_ kuva
teme_

Radio Novassa kerrottiin vähän aikaa sitten, että Jack taistelisi elokuvassa legendaa, Steven Seagalia vastaan. Tai en ole varma oliko se elokuvassa vai streetfightina, mutta kuitenkin. Itse uutisesta; mukava juttu että koitetaan jotain uutta, julkaisemalla lisenssipeli vain DS:lle. +

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Mahdollinen hitti tulossa, ehkäpä.

Nostoja