Näe Valven tatiton Steam-ohjain käytössä esittelyvideolla

Valve on julkaissut Steam-ohjainprototyypistään videon, jossa se esittelee laitteen käyttöä erilasissa hiiripohjaisissa peleissä.

11.10.2013 21:38

Valven hiljattain julkistamasta Steam-peliohjaimesta on julkaistu esittelyvideo. Pätkä tarjoaa hyvin yleismaallisen katsauksen siihen, kuinka Portal 2, Civilization V, Counter-Strike: Global Offensive ja Papers, Please toimivat ohjainta käyttämällä.

Analogitattien sijaan kosketuslevyihin luottavan Steam-ohjaimen on luvattu tuovan hiirtä ja näppäimistöä hyödyntävät pelit vaivattomasti koettavaksi myös sohvan pohjalle asti. Kukin esitellyistä peleistä onkin omalla tavallaan hiiren käyttämistä painottava tuotos, joskin myös näppäimistöpohjaisen liikkumisen siirtämistä ohjaimelle esitellään myös kevyesti.

Ainakin videolla pelattu Portal 2 -versio ei Valven mukaan ollut millään tavoin muokattu Steam-ohjainta varten. Peli käytännössä oletti pelaamisen ajan, että sitä hallittiin näppäimistön ja hiiren välityksellä.

Videolla näkyvä Steam-ohjain on vasta vain prototyyppi suunnitellusta tuotteesta. Näin ollen esimerkiksi kosketusnäyttöä ei vielä laitteesta löydy.

Lisää luettavaa