Piina jatkuu: näe Torment: Tides of Numenera vihdoin toiminnassa / Uutiset / pelaaja.fi

Piina jatkuu: näe Torment: Tides of Numenera vihdoin toiminnassa

18.09.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Planescape: Tormentin henkisestä seuraajasta, Torment: Tides on Numenerasta, on julkaistu ensimmäisen kunnon pätkä pelikuvaa. Uusi video jättää taistelut vielä toistaiseksi sivuun, mutta tarjoaa kuitenkin senkin edestä vilauksen pelin tunnelmaan ja tarinankerronnallisiin keinoihin.

Tormentia kehittävän inXilen mukaan peli on pääsemäisillään pian eteenpäin esituotantovaiheestaan. Tormentin kehitykseen on viimeisinä kuukausina vaikuttanut massiivisesti inXilen toisen roolipelin, Wasteland 2:n, kehitys. Koska Wasteland saadaan tällä viikolla kuitenkin viimein virallisesti ulos, pääsee Torment nyt studiossa huomion keskipisteeksi.

Torment: Tides of Numenera on Wasteland 2:n tapaan rahoitettu Kickstarterin avulla. Projekti aloitti rahoituksen keruun vuoden 2013 huhtikuussa tarviten 900 000 dollaria onnistuakseen ja repi lopulta kasaan huimat neljä miljoonaa dollaria.

Peli nähdään aikaisintaan ensi vuonna.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

hyvältä näyttää

Käyttäjän Temathael kuva
Temathael

Innolla odottelen. Planescape: Torment on itselleni se kaikista paras länsiroolipeli johtuen painotuksesta tarinaan ja sen kerronnan suvereenista laatutasosta. Toivottavasti henkinen jatko-osa jatkaa samalla linjalla ja taistelut unohdetaan sivuosaan.

Nostoja