Sony saattaa olla tuomassa seuraavaksi tuoreimman God of Warin pc:lle, jos pelin virallisille kotisivuille tehtyyn muutokseen on uskominen.

Yhdysvaltain virallisilla God of Warin kotisivuilla ollut merkintä ”Only On PlayStation” -teksti on nimittäin poistettu, mikä on herättänyt spekulaatiot pelin mahdollisesta laajentumisesta muille alustoille. Saman kohtalon ovat kokeneet muun muassa hiljattain pc:lle julkistettu Horizon Zero Dawn sekä Detroit: Become Human, jotka olivat niin ikään alkujaan PlayStation 4 -yksinoikeuksia.

Kyseessä voi olla myös yksinkertainen virhe, sillä God of Warin muiden maiden tuotesivuilla on edelleen maininta pelin konsoliyksinoikeudesta. Toisekseen, kuten muutamat henkilöt muun muassa Reseterassa ovat nostaneet, kyseisen termin käyttö Sonylla on muutenkin ollut epäjohdonmukaista ja ettei God of Warin kohdalla tätä termiä ole käytetty muutenkaan hetkeen. Siten väite voi olla hyvin mahdollisesti pelkkä uutisankka.

Toisaalta PlayStation Worldwide Studiosin tuore pomo Hermen Hulst on kertonut aiemmissa haastatteluissaan, että yhtiö harkitsee uusia tapoja tuoda omia pelejään entistä laajemman yleisön pelattavaksi. Hän kuitenkin tähdensi, ettei tämä tarkoita välttämättä kaikkien PS4-pelien julkaisemista muille alueille.

Pelin luoja Cory Barlog on lisäksi maininnut viime lokakuussa Twitterissä olevansa God of Warin pc-version kannattaja, joskin hän lisäsi tuolloin, ettei tällainen päätös ole hänen tehtävissä.

Lähde: DualShockers, Resetera

Lisää luettavaa