Näiden pelien kanssa Xbox One julkaistaan / Uutiset / pelaaja.fi

Näiden pelien kanssa Xbox One julkaistaan

20.08.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
15

Microsoft on julkistanut listan peleistä, joita Xbox Onella on määrä päästä pelaamaan heti, kun laite saapuu ensimmäisten saataville tämän vuoden marraskuussa. 

Lista kattaa kaikkiaan 23 peliä. Mukana nähdään muun muassa Ubisoftin tänään julkistama Kinect-peli Fighter Within sekä PopCapin Peggle 2, jonka on myöhemmin julkaistavan Plants vs. Zombies: Garden Warfaren ohella vahvistettu saapuvan ensimmäisenä vain Xbox Onelle. Puolestaan Call of Duty: Ghosts saa lisäsisältönsä ensimmäisenä Xbox Onella ja 360:llä sekä tukee uutuuskonsolilla pilviteknologiaa hyödyntäviä dedikoituja palvelimia.

Listalta lötyvän Killer Instinct -mätkinnän rahoitusmalli on selvinnyt myös tänään. Peli on kaikkien pelattavissa periaatteessa ilmaiseksi, mutta tuolloin käytettävänä on vain yksi hahmo. Lisää taistelijoita voi ostaa viidellä eurolla kappale, ellei sitten rahaa halua sijoittaa kahdeksaan hahmoon kerralla, jolloin hintaa kertyy 20 euroa. Myynnissä nähdään myös 40 euron Ultra Edition, joka hahmojen ohella tarjoaa ostajalleen muun muassa asusteita ja alkuperäisen Killer Instinct -pelin.

Alustavasti Killer Instinct sisältää kuusi hahmoa. Ainakin kaksi hahmoa on myös tuloillaan julkaisun jälkeen.

Ohessa mainittu lista julkaisupeleistä. Huomioithan, että Suomeen Xbox One saapuu virallisesti vuonna 2014, jolloin pelitarjontakin on todennäköisesti suurempi.

 • Assassin's Creed IV Black Flag (Ubisoft, Ubisoft)
 • Battlefield 4 (DICE, Electronic Arts)
 • Call of Duty: Ghosts (Infinity Ward, Activision)
 • Crimson Dragon (Grounding/Land Ho!, Microsoft Studios)
 • Dead Rising 3 (Capcom Vancouver, Microsoft)
 • FIFA 14 (EA Sports, Electronic Arts)
 • Fighter Within (AMA Ltd., Ubisoft)
 • Forza Motorsport 5 (Turn 10 Studios, Microsoft Studios)
 • Just Dance 2014 (Ubisoft Paris, Ubisoft)
 • Killer Instinct (Double Helix, Microsoft Studios)
 • LEGO Marvel Super Heroes (TT Games, Warner Bros. Interactive)
 • Lococycle (Twisted Pixel, Microsoft Studios)
 • Madden NFL 25 (EA Sports, Electronic Arts)
 • NBA 2K14 (Visual Concepts, 2K Sports)
 • NBA LIVE 14 (EA Sports, Electronic Arts)
 • Need for Speed: Rivals (Ghost Games, Electronic Arts)
 • Peggle 2 (Popcap, Electronic Arts)
 • Powerstar Golf (Zoe Mode, Microsoft Studios)
 • Ryse: Son of Rome (Crytek, Microsoft Studios)
 • Skylanders: Swap Force (Vicarious Visions, Activision)
 • Watch Dogs (Ubisoft Montreal, Ubisoft)
 • Zoo Tycoon (Frontier Developments Ltd., Microsoft Studios)
 • Zumba Fitness: World Party (Zoë Mode, Majesco)

 

Lähde: Xbox Wire

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Hazuki_exe kuva
Hazuki_exe

Aika monipuoliselta sekä hyvältä näyttää tuo line-up. Harmi vaan ettei niihin pääse käsiksi julkaisupäivänä monessakaan maassa. Odotellessa Sonyn virallista listaa, jossa on ainankin 75% samaa kuin tässä.

Käyttäjän JoniH99 kuva
JoniH99

Pelejä on paljonkin, mutta Itse X1:n yksinoikeuksista kiinnostaa ''vain'' Spark, Halo ja Sunset Overdrive. Joten sen takia PS4 lähtee ensin ostoon. Sitten tämän tulevan sukupolven lopussa, kun enemmän kiinnostavia pelejä tullut ja saa noin 200-300e hintaan, niin tulee tämäkin hankittua.

Mielestäni listan kiinnostavin peli on ehdottomasti Watch Dogs.

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

23 peliä, eikä yksikään kiinnosta... Mutta enpä ole koskaan konsolia julkaisussa ostanut ja tuskin ostan nytkään (enkä ole koskaan ostanut Xboxia ja tuskin ostan nytkään). Tosin on hyvä, että saivat näin monipuolisen valikoiman pelejä heti julkaisuun. Ennakkoon pelkäsin, että tarjolla olisi pelkkää räiskintää. Luulisi näiden kelpaavan peruskuluttajille.

Käyttäjän realgamer kuva
realgamer

Ainoa yksinoikeuspeli, joka noista kiinnostaa, on Dead Rising 3. Aika heikot launch lineupit näillä konsoleilla, mutta eiköhän kaikilla konsoleilla ole julkkarina. Uskon silti, että PS4:llä on parempi launch lineup.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Sitten kuin Xbox julkaistaan täällä niin peli kattaus luultavasti parempi, nyt on vain Dead Rising 3 kova nimi. Jos sitä ensi vuonna sitten tulee kinectitön malli niin ostoon menee, siihen asti vanhoilla koneilla pelaillen niille kun tulee hyviä pelejä melko kauan vielä.

Käyttäjän Sitsor_Of_Makkaiver kuva
Sitsor_Of_Makkaiver

Uuden änärin puuttuminen uusilta konsoleilta riepoo aika pahasti. Hankin Xbonen vasta Titanfallin julkasun aikaan. Eiköhän tuo talvi mene aika nätisti GTA V:n parissa.

Käyttäjän korpipaa kuva
korpipaa

Mikäs tämä juttu on??
Huomioithan, että Suomeen Xbox One saapuu virallisesti vuonna 2014.
Eli jos ei ennakko tilaa, voin sen ostaa vasta 2014 kaupastako??

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä korpipaa

Eli jos ei ennakko tilaa, voin sen ostaa vasta 2014 kaupastako??

Eipä välttämättä ennakkotilauskaan takaa konsolia täksi vuodeksi. Kuten aiemmin kerrottiin, Xbox One saapuu Suomeen virallisesti ensi vuonna.

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV
Lainaus käyttäjältä korpipaa

Mikäs tämä juttu on??
Huomioithan, että Suomeen Xbox One saapuu virallisesti vuonna 2014.
Eli jos ei ennakko tilaa, voin sen ostaa vasta 2014 kaupastako??

Kaupasta voit ostaa vasta 2014, ennakkotilaajat saattavat saada X1:n jo marraskuusa. (enne 15.8.2013 tilatut Day One konsolit)

Ainakin sähköpostin mukaan.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Eipä juuri julkaisupelien takia ainakaan tarvitse uutta konsolia. Näistä kiinnostaa vain AC IV Black Flag, Dead Rising 3, Watch Dogs ja Zumba Fi.. Eiku. Omalta listaltani vieläpä kaksi kolmesta on multiplattari, joten ei ainakaan julkaisussa tule tarvetta boksille.

Tosin eipä se PS4:nkään julkkarilista sisällä mitään erityisesti kiinnostavaa. Taisi olla että itseä kiinnostaa vain Knack ja Infamous Second Son. Tosin siinä on jo 100% tai kaksi kertaa enemmän kuin kilpailijalla :D (ja olivatko nuo edes julkkaripelejä..)

Kumpaakaan vehjettä ei kyllä ole ollut tarkoituksena ostaa ihan heti. Ostoa tosin nopeuttaisi huomattavasti esim. RDR 2 taikka Dishonored 2 ;)

Nostoja