Näin alkavat Ninja Gaiden 3 sekä Asura's Wrath - minuuttikaupalla pelikuvaa / Uutiset / pelaaja.fi

Näin alkavat Ninja Gaiden 3 sekä Asura's Wrath - minuuttikaupalla pelikuvaa

7.01.2012 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
10

Viikonloppu on hyvä aloittaa tujulla pelikuva-annoksella. Niin Ninja Gaiden 3:sta kuin Asura's Wrathista onkin nyt julkaistu pelien alkupuoliskoihin keskittyvää materiaalia, joka ei lopukaan ihan heti kesken.

Videoista puoli tuntia vievä Ninja Gaiden 3 -katsaus on höystetty Official Xbox Magazinen kommenteilla ja painottuu varsinaiseen pelattavuuteen. Asura's Wrathin maistiaisista valtaosa keskittyy vastaavasti pelin hullunkuriseen tarinaan.

Niin 24. helmikuuta julkaistava Asura's Wrath kuin 23. maaliskuuta kauppoihin työnnettävä Ninja Gaiden 3 nähdään molemmat sekä Xbox 360:llä että PlayStation 3:lla. Ninja Gaidenin on lisäksi kerrottu saapuvan myöhemmin myös räätälöidyssä muodossa Wii U:lle osana laitteen julkaisua.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

NG3 menettänyt kyllä hohtoansa, jotenkin tuntuu että otettu vaikutteitä jenkki peleistä...ärsyttävä tuo nainen joka hölöttää.

Asuras wrath näyttää yhä aika mielenkiintoiselta, mutta sekin tulee huonoon aikaan ainakin minun kohdallani (SXX ja ME3:n välissä)

Käyttäjän Asabay kuva
Asabay

Asuras Wrath tulee olemaa törkeen kova peli ja menee varmasti ostoon hetijulkaisu päivänä : P NG3 ehkä sitte jostaa alelodjusta.

Käyttäjän ZaleraFF kuva
ZaleraFF

Asuras wrathi kiinnostaa kyllä paljon, tulipa mieleen tosta kakkosvideon papasta mieleen ganondorf jotenkin :D

Käyttäjän frozen kuva
frozen

mulle nuo hahmot noissa japsien peleissä alkaa vain enemmän ja enemmän ottaan silmään hirveydellään ja sitten vielä dialogia tuntuu olevan samaa että puhutaan mahdollisimman möreällä äänellä ja muka vihasella äännellä

Käyttäjän zetger kuva
zetger

Korjaisin että wii u julkaisu peliksi on varmistettu Ninja gaiden 3 razors edge. =) En sitten tiedä mitä eroa on normaaliin ninja gaideniin.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä zetger

Korjaisin että wii u julkaisu peliksi on varmistettu Ninja gaiden 3 razors edge. =) En sitten tiedä mitä eroa on normaaliin ninja gaideniin.

Toistaiseksi on ollut lähinnä puhetta että peli pohjautuisi Boxin sekä Pleikkarin Ninja Gaiden 3:een. Wii U:lla peliin olisi siis lähinnä luonnollisesti lisätty hieman erilaisia kontrollivaihtoehtoja. Toki kun kyseinen versio julkaistaan muita versioita myöhemmin, saattaa peli myös saada vielä vähän muutakin pientä ekstrasisältöä ennen kauppoihin päätymistä. Pääosin pelien erot tuskin ovat kuitenkaan erityisen massiivisia.

Käyttäjän Saneus kuva
Saneus

NG3 menee ostoon jossai vaiheessa

Käyttäjän peelopuu kuva
peelopuu

Hienoa. Nuo quicktime eventit Azura's Wrathissa vaan vähän epäilyttää. Se että painat yhtä nappia ja sitten odotat muutaman sekunnin kun pieni animaatio käynnistyy tuntuu vähän latistavan toimintaa.

Käyttäjän Valtteri Hyttinen kuva
Valtteri Hyttinen

Asura's Wrath on kyllä niin hapokas. Tätä on odotettu jo pitkään. Pakkopoisto.

Käyttäjän Survo kuva
Survo

NG ois paljon kovempi jos ruumiin osat irtoilis