Näin alkavat Thief ja South Park: The Stick of Truth – rutkasti videokuvaa

Thiefin ja South Park -roolipelin julkaisun lähestyessä sekä Square Enix että Ubisoft ovat paljastaneet, miten heidän pelinsä tulevatkaan alkamaan.

15.2.2014 12:07

Tulevien viikkojen aikana vaihtelevasta pelattavasta ei välttämättä ole tiedossa kovinkaan suurta pulaa. Helmikuun 28. päivä julkaisunsa saa nimittäin jo uusin Thief, jota maaliskuun 7. päivä seuraa vielä vihdoin myös South Park: The Stick of Truth. Julkaisijat Square Enix ja Ubisoft ovatkin nyt molemmat päättäneet tuoda omista peleistään julki roiman annoksen uutta pelikuvaa.

Kummatkin alta löytyvistä videoista sijoittuvat pelien alkuhetkiin, mikä auttaakin antamaan yksinkertaisen kuvan tuotosten perusideoista. Thiefin osalta esille nostetaan varsinkin monenlaisia hiippailuvaihtoehtoja, kun The Stick of Truth -video vuorostaan tukeutuu varsinkin huumoriin ja roolipelielementteihin.

Thiefia pelaamaan päästään vielä niin Xbox Onella, Xbox 360:llä, PlayStation 4:llä, PlayStation 3:lla ja pc:llä. South Park: The Stick of Truth on PlayStation 3-, Xbox 360- ja pc-peli.

Lisää luettavaa