Näin aseet paukkuvat 17 vuoden jälkeen – XIII-uusioversio lähestyy / Uutiset / pelaaja.fi

Näin aseet paukkuvat 17 vuoden jälkeen – XIII-uusioversio lähestyy

18.10.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5
Microids, XIII, Play Magic, fps, ubisoft, uusioversio

Uusioversion voimin paluun tekevästä XIII-räiskintäpelistä on tuotu näytille aina vain enemmän pelikuvaa.

Viimeisin traileri keskittyy pelin asetarjontaan, joskin se tekee sen kohtalaisen monipuolisella tavalla. Näytille kun saadaan samalla runsas asti pelin eri ympäristöistä ja mekaniikoista, jotka ovat kokeneet tietysti hienosäätöjä uusiokäsittelyn myötä. Silti myös alkuperäisen pelin 17-vuotias ikä saattaa näkyä siellä täällä.

Microidsin julkaisema ja Play Magic -studion kehittämä XIII-uusioversio nähdään ainakin Xbox Onella, PlayStation 4:llä ja pc:llä 10. marraskuuta. Switch-versio on sekin työn alla, joskin  uusi traileri ei huomioi sitä enää edellä mainitun julkaisupäivän yhteydessä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister

Näyttääpä aivan yhtä kikkareelta mitä alkuperäinenki kikkare. Mielenkiintonen lähtökohta kyllä tehdä jo alkujaan paskasta pelistä ainaki trailerin perusteella myös paska remake. Alottaskohan tää jonku trendin että jostain Daikatanasta, Rogue warriorista, Retribution ride to hellistä ja joistain muista gargantuamaisen paskoista peleistä tehtäis paska remake. Ois niinkö samaa paskaa mutta grafiikat vähän paremmat (mutta vaan vähän paremmat, ois kuitenki paskaa ne grafiikatki).

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Alkuperäinen oli ihan hyvä peli ja kyllä tämäkin näyttää ihan hyvältä

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus
Lainaus kribmeister

Alottaskohan tää jonku trendin että jostain Daikatanasta, Rogue warriorista, Retribution ride to hellistä ja joistain muista gargantuamaisen paskoista peleistä tehtäis paska remake.

Say no more, I'm in.

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou

En muista että tuota olisi edes mitenkään haukuttu alkuperäisen julkaisun aikaan ja arvostelutkin viittaavat paikoin jopa keskinkertaista hieman parempaan peliin.
https://www.metacritic.com/game/playstation-2/xiii

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou

Romero voisi kyllä tehdä Daikatana: Reimagined Editionin.

Nostoja