Näin etenee viimeinen Street Fighter V -kausi – aikataulu ja hahmolisäyksiä paljastettu / Uutiset / pelaaja.fi

Näin etenee viimeinen Street Fighter V -kausi – aikataulu ja hahmolisäyksiä paljastettu

5.08.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Street Fighter V, Dan, Rival Schools, taistleu, Capcom, Street Fighter

Capcom on jakanut ensimmäistä kertaa laajemmin yksityiskohtia Street Fighter V:n viidennestä ja näillä näkymin viimeisestä sisältökaudesta. Tiedossa on niin neljä tulossa olevasta viidestä aikataulusta niin kuin myös kepeä aikataulu sille, milloin uutta sisältöä onkaan oikein odotettavissa.

Ensimmäinen annos vitoskauden tarjoilemaa pelattavaa on luvassa kuluvan vuoden talven aikana. Tuolloin taisteluun liittyy mukaan klassikkomäiskijä Dan, jonka tuloa siivitetään myös uudella taistelumekaniikalla sekä muutamilla tasapainotuksilla. Kevään aikana perässä seuraa Street Fighter IV:ssä viimeksi nähty Rose oman kenttänsä kanssa.

Kesällä luvassa on taistelijoita kaksin kappalein. Toinen näistä on Street Fighter III:n myötä maailmaan putkahtanut Oro, kun taas toinen on Capcomin Rival Schools -pelistä mukaan napattu Akira Kazama, jolle on luvassa myös oma kenttänsä. Viides hahmo on vuorostaan tulossa syksyllä 2021, joskaan tätä Capcom ei ole halunnut vielä paljastaa toistaiseksi.

Ensimmäinen vilaus Danista on nähtävillä oheisella videolla. Vitoskauden sisältöä ensimmäistä kertaa esitelleen verkkolähetyksen voi senkin katsastaa alta.

Lähde: Capcom

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.