Näin Final Fantasy Type-0 kääriytyy erikoispakettiin uusilla konsoleilla / Uutiset / pelaaja.fi

Näin Final Fantasy Type-0 kääriytyy erikoispakettiin uusilla konsoleilla

12.12.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Square Enix on tuomassa Eurooppaan erikoisversion Final Fantasy Type-0 HD:sta. Paketti tulee olemaan napattavissa ainakin Squaren oman verkkokaupan kautta noin sadan euron hintaan.

Itse pelin rinnalle erikoisversioon on ujutettu niin metallikotelo, 200-sivuinen manga-sarjakuva, 80-sivuinen taidekirjanen, valikoiduista kappaleista koostuva ääniraita-cd kuin myös joukko taidekortteja. Tietysti paketista löytyy myös Final Fantasy XV:n Episode Duscae -demo, joka on tosin mahdollista hankkia itselleen myös Type-0:n ensimmäisistä perusversioistakin.

Alkujaan PSP:ltä maailmaan polkaissut Final Fantasy Type-0 julkaistaan Euroopassa teräväpiirtomuodossa PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 20. maaliskuuta.

Lähde: Square Enix Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Taitaa tulla ostettua ihan XV demon takia jo. Tietysti muistakin syistä, mutta se on pääsyy. :D

Käyttäjän peelopuu kuva
peelopuu

Type-O on vakuuttanut minua enemmän, mitä ff15 on, mikä on melko huolestuttavaa. Tulispa type-0 pc:lle ja saattaa hyvin tullakkin.

Käyttäjän Wili kuva
Wili

Ensimmäistä kertaa elämässä tekisi mieli heittäytyä hulluksi ja hankkia tällainen erikoispaketti. Toivon syvästi, että tästä tulee jakeluun jonkinlainen painos myös suomeen.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Taidan tyytyä siijen perusversioon, kuhan on se demo mukana. Tosin tämä on vielä hyvän maun rajoilla oleva keräilyversio, mutta ei oikein jaksa kaivaa kuvetta pyynnin verran.