Näin kauhuklassikko saapuu nykypäivään – uudesta Resident Evil 2:sta esiteltiin puhdasta pelikuvaa

Uudesta Resident Evil 2:sta ei näytetty E3-messuilla vain pelkkää traileria, vaan myös puhdasta pelikuvaa on tarjoiltu.

17.6.2018 04:05

Kuluvan viikon E3-messut toivat mukanaan ensimmäisen virallisen trailerin Resident Evil 2:n kauan odotetusta uusioversiosta, mutta pelin esittely ei jäänyt kuitenkaan vain tähän. Messuyleisöä varten Capcom ehti väsätä pelistä myös pelattavan demon, jota muun muassa Sony esitteli omien virallisten verkkolähetystensä yhteydessä.

Messuilla esitelty pelin demo sijoittuu laajalti Resident Evil 2:n alkuun ja näyttää Leon S. Kennedyn haahuilevan ympäri Raccoon Cityn poliisilaitosta. Seikkailu tapahtuu hieman Resident Evil 4:n tyyliin olan yli kuvattuna, mutta hienoisilla lisäsäädöillä. Resident Evil 4:ään nähden pelin luvataan olevan myös vähemmän räiskintäpeli ja enemmän kauhuvetoisempi seikkailukokemus.

Leonin ohella uusioversiossa päästään pelaamaan tietysti myös Claire Redfieldilla.

Peli on tehty RE Engine -pelimoottorilla, jota on hyödynnetty aiemmin Resident Evil 7:ssäAiemmin tällä viikolla vahvistunut Devil May Cry 5 käyttää sekin samaa pelimoottoria.

Resident Evil 2:n uusioversio varmistui alunperin jo kolmisen vuotta sitten, mutta tuolloin peli oli vasta konseptiasteella. Sopivasti aiemmin tammikuussa alkuperäinen kauhuseikkailu täytti 20 vuotta.

Julkaisunsa uusi Resident Evil 2 saa PlayStation 4:llä, Xbox Onella ja pc:llä 25. tammikuuta.

Lisää luettavaa