Näin käynnistyy Remedyn Control – ensimmäiset 13 minuuttia julki / Uutiset / pelaaja.fi

Näin käynnistyy Remedyn Control – ensimmäiset 13 minuuttia julki

9.07.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
4

Remedy Entertainmentin tulevasta uutukaisesta Control on julkaistu 12 minuutin edestä pelikuvaa, joka esittelee suomalaistuotoksen käynnistävät minuutit.

Pelin ensimmäiset minuutit syöksevät pelaajat Jesse Fadenin kenkiin ja tämän saapumiseen Federal Bureau of Controlin tiloihin. Kerronnallisen alun aikana törmätään muun muassa organisaation talonmiestä esittävään Martti Suosalon Ahtiin sekä toisesta ulottuvuudesta saapuviin hiss-otuksiin.

Control julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 27. elokuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Audiovarmennus kuva
Audiovarmennus

Ensi ja viimeminuutit on ne minuutit mitä en halua nähdä etukäteen. Välistä sen sijaan voi jotain randomia katsella. Jos tuon olisi katsonut niin olisipa mielekästä sitten vääntää eka vartti vauhdilla että pääsisi kokemaan jotain uutta.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Joo, samat mietteet. Mieluusti en katsele mitään jos ei ole pakko. Paras olisi itse pelattava demo ja totta kai se voi olla pelin alusta. Paras demo on toki sellainen, joka lähinnä esittelee mitä peli tarjoaa eikä demon materiaalia välttämättä ole edes koko pelissä. Näitä on useampikin tullut vastaan Resident Evil 7 on ainakin sellaisen demon omaava peli. Kai niihin voi jollain tapaa laskea Ground Zeroesinkin, josta muistuukin heti mieleen Case Zero, joka oli pieni (ja alussa ilmainen?) makupala Dead Rising 2:sta.

Videoesittelyitä peleistä katsoisi mieluiten sellaisia, joissa esitellään enemmän pelimekaniikkaa ja jätetään muu pääpeliin. Tarinatrailerit saa toki olla erikseen ja ne voi katsoa kuka haluaa; itsekin katson yleensä ensimmäisen/ensimmäiset.

Ärsyttäisi kyllä aloittaa uusi peli, josta ensimmäinen puoli tuntia on täysin tuttu vihollisia ja reittejä myöten kun nimenomaan ne ensiaskeleet on usein niitä jännimpiä. Vasta aloitin Below-pelin, josta en oikein tiennyt (tai siitä ei oltu kerrottu) juuri mitään, joten todella mielenkiintoista ja virkistävää oikeasti löytää/tutkia peliä itseä.

Käyttäjän realOG kuva
realOG

Tänään Thomas Puha Hakiksen metroasemalla. Ei ollu pokkaa hakeenimmaria

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.
Lainaus realOG

Tänään Thomas Puha Hakiksen metroasemalla. Ei ollu pokkaa hakeenimmaria

Ehkä jätän minäkin sbroilerin katsomatta ja totean vain itsekin olleeni Hakiksen metriksellä kummipojan kanssa puolilta päivin. Harmi missata Puha.