Näin käynnistyy uusi Mortal Kombat -elokuva – ensimmäiset seitsemän minuuttia nyt katsottavissa / Uutiset / pelaaja.fi

Näin käynnistyy uusi Mortal Kombat -elokuva – ensimmäiset seitsemän minuuttia nyt katsottavissa

20.04.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Mortal Kombat, elokuva, Netherealm Studios, taistelu

Warner Bros. on julkaissut katsottavavaksi ensimmäiset seitsemän minuuttia uudesta Mortal Kombat -elokuvasta.

Maineikkaan taistelupelisarjan tuore filmatisointi käynnistyy pohjustaen Sub-Zero- ja Scorpion-hahmojen välistä kärhämää. Ensimmäiset kaksi minuuttia vietetään tietysti rauhallisissa olosuhteissa, mutta sitten asiat alkavat käydä nihkeämmäksi. Ilman lyhyttä taistelukohtausta ei tietysti myöskään jäädä.

Videon pääsee näkemään joko tästä tai klikkaamalla alla näkyvää upotusta.

Mortal Kombat -elokuva saa maailmanensi-iltansa tällä viikolla Yhdysvalloissa 23. huhtikuuta HBO Max -palvelussa ja elokuvateattereissa. Tarkkaa päiväystä Suomen osalta ei ole vielä tiedossa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kille kuva
Kille

No nyt, jos ei natsaa, niin ei sitten koskaan. Olisi tuota voinut katsoa pitempääkin. Vihdoin jonkinlainen näkemys siitä kuinka henkilökohtaista se lopulta on. Sen verran harvinaisesti samaistun, että tulisieluisena on saanut elämän varrella kerran, jos muutaman ottaa yhteen kylmäsieluisten kanssa. Kylmäkin sulaa palavien tunteiden edessä, mutta yhtälailla palokin sammuu kylmistä käsistä. Aina ei ole jälki nättiä, kuten videolla nähdään.

Käyttäjän JMNyyssonen91 kuva
JMNyyssonen91

Täytyy kanssa todeta, että jos koko leffa on yhtä timanttia tai edes lähellä kuin alku. Niin tulee olemaan todella onnistunut peli leffa! I'm hyped!

Nostoja